Extra ajándékcsomag Pároknak

59 900 Ft

Az élmény 2018. 10. 20. és 2019. 10. 19. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Vélemények

A férjemet nehéz kimozdítani a kényelméből. Ezzel az ajándékkal végre sikerült, tőlem kapta szülinapjára. Közösen választottuk az Orchidea Hotelt, nyugalom, kényelem, és csodás környzet. Vera - Budapest

Nehéz olyan párnak nászajándékot venni, akinek a rokonság mindenből kettőt vesz. Feleségemmel ezt az ajándékot választottuk. Ebből biztos nem kapnak kettőt. :-) András - Szolnok

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Mindenkinek szüksége van egy kis romantikára, közös élményekre, bensőséges pillanatokra, akár egy jól összeszokott párosról, ifjú házasokról vagy friss kapcsolatról legyen is szó. Az egymással töltött idő a legszebb ajándék, különösen, ha minőségi tartalommal töltik meg. A közös döntés lehetőségét kínáljuk, válasszanak együtt!

Fontos információk

Az ajándékcsomag érvényességi ideje a voucher felső részén szerepel, amely a vásárlástól számítva 12 hónap. Ez idő alatt kell választani egy élményt a csomagból és részt venni a programon. A voucher beváltásában ügyfélszolgálatunk segítséget nyújt. A kiválasztott élményen, az ajándékcsomag érvényességi idején belül, azaz egy éven belül lehet részt venni.
A választható programok listája időnként változhat például az évszakok miatt. Illetve kerülhetnek fel új programok és szűnhetnek meg korábbi programok. Az ajándékcsomag beváltásakor az aktuális listából lehet választani, ami számos színes programot tartalmaz.

Élményajándék csomag felhasználása

Az élményajándék csomag beváltása egy alkalommal történhet és a csomagban található élmények közül egy program választható.

Választható programok

Erdei kikapcsolódás vadlessel, borvacsorával 3 nap 2 éj 2 fő
2 napos pihenés a Bock Hotel Ermitage-ban 2 fő részére
Páros Élménylövészet - Mr. & Mrs. Smith csomag 150 lövés
Quad Szafari a Dél-Alföld szívében - 2 quad 3 óra 2 fő
"Éljen az ifjú pár!" Pálinka túra wellness szállással

Elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

Extra ajándékcsomag Pároknak

59 900 Ft

Az élmény 2018. 10. 20. és 2019. 10. 19. között használható fel.

Hasonló ajándék csomagok a NagyNap.hu-n: