320 lóerős BMW Drift Versenyautó Vezetés

48 000 Ft

Az élmény 2024. 06. 16. és 2025. 06. 15. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 30 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Tököli reptér

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Profi pilóták felügyelete mellett, szakszerűen átalakított autókban sajátíthatja el bárki a driftelés művészetét. A programot amatőröknek és profiknak is egyaránt ajánljuk. Az árban 1 szett gumiabroncs használata és 3 különböző nehézségű pálya található. Az élményautózás időtartama a pilóta vezetési tudásának függvényében változhat, az abszolút kezdők akár 20 percen keresztül is gyakorolhatnak.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A versenyautót minimum B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező személy vezetheti! A megjelölt időintervallumba a hűtőkör és az oktatói bemutató ideje is beleszámít!
A programot legkésőbb 24 órával a kapott időpont előtt lehet lemondani, ellenkező esetben a voucher felhasználtnak tekinthető!

Az Élmény időtartama

A vezetési tudás függvényében változhat, a kezdők akár 20 percet is vezethetnek.

Létszám

A voucher 1 fő vezetését tartalmazza.

Javasolt öltözet

Az autózás speciális öltözetet nem igényel, de minden esetben az évszaktól függetlenül szükséges a hosszú felső, illetve hosszú nadrág viselése. Bukósisakot és tűzállómaszkot biztosítanak a résztvevő számára.

Kísérők

A rendezvényre a kísérők száma nincs korlátozva, így szívesen várják a rokonokat, barátokat is.

Időjárási körülmények

A programot extrém időjárási körülmények között elhalasztják, de ebben az esetben lehetőséget biztosítanak másik időpont foglalására.

A rendezvényekről

Olykor nagyszabású autós rendezvényeket tartanak a tököli reptéren: verseny, látványos bemutatók, tuningautók és szakmai kiállítók várják az érdeklődőket.

 

320 lóerős BMW Drift Versenyautó Vezetés

48 000 Ft

Az élmény 2024. 06. 16. és 2025. 06. 15. között használható fel.

Hasonló élményvezetés a NagyNap.hu-n: