Quad Túra Pároknak Domonyvölgyben 1 quad 2 fő 1 óra

Most 54% kedvezmény:

51 900 Ft helyett

23 490 Ft

Az élmény 2022. 05. 29. és 2023. 05. 28. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Domonyvölgy

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Az élmény a biztonsági előírások megbeszélésével kezdődik, majd a résztvevők kapnak egy-egy sisakot, és megmutatjuk nekik a quad felépítését. Először lassú tempóban vágunk neki a túraútvonalnak. Az elsődleges technikák elsajátítása után kezdetét veszi az igazi élmény. Tapasztalt, gyakorlott túravezető irányításával haladunk a festői környezetű Domonyvölgy erre kijelölt útjain, a gödöllői dombság erdeiben.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A quad vezetésének élményében az vehet részt, aki betöltötte a 16. életévét. A quad vezetéséhez jogosítvány nem szükséges.

Az Élmény időtartama

1 órás quad vezetés, mely változatos terepen, tervezett útvonalon halad.

Létszám

A kalandtúrán csak a programban résztvevő pár és a két túravezető vesz részt.

Javasolt öltözet

Javasoljuk, hogy a résztvevők olyan ruhát vegyen fel, amit nem sajnál összekoszolni, mivel a quadozás során sár csapódhat fel. Tanácsos a hazaútra váltóruhát is hozni. Minden időben hosszú nadrágot és zárt cipőt kell viselni. Télen javasolt a meleg öltözet és a csizma viselete.

Kísérők

Az élmény off-road jellege miatt nehézkes a rokonok, barátok számára az élmény végig követése, persze minden vendéget szívesen látunk az indulásnál és a célállomáson.

Időjárási körülmények

Az időjárás nem zavarhatja ezt az élményt. Szárazon, vizes terepen és hóban is élvezetes a quad vezetése. Terepjáró képességén nem fog ki az időjárás.

Egyéb információk

A helyszínen félautomata, kardános, 250 köbcentis, 4 ütemű fix hátsókerék meghajtású quadot biztosítunk. Hölgyek számára is könnyen irányítható.

A túráról

Könnyebb, nehezebb, gyorsabb, illetve technikásabb szakaszok váltják majd egymást. A nyeregben ülve érezhetjük és élvezhetjük a lóerők tombolását és a quad kivételes képességét.
Az élmény egy záró beszélgetéssel ér véget, ahol visszatekintünk az erőpróbára és értékeljük a teljesítményt.

 

Quad Túra Pároknak Domonyvölgyben 1 quad 2 fő 1 óra

23 490 Ft

Az élmény 2022. 05. 29. és 2023. 05. 28. között használható fel.

Hasonló élményvezetés a NagyNap.hu-n: