Quad Túra Pároknak Domonyvölgyben 2 quad 2 fő 1,5 óra

Most 34% kedvezmény:

79 990 Ft helyett

52 020 Ft

Az élmény 2024. 06. 16. és 2025. 06. 15. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Díjmentesen cserélhető
  • 30 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Domonyvölgy

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Az élmény a biztonsági előírások megbeszélésével kezdődik, majd a résztvevő pár kap sisakot, és megmutatjuk neki a quadok felépítését. Először lassú tempóban vágunk neki a túraútvonalnak. Az elsődleges technikák elsajátítása után kezdetét veszi az igazi élmény. Tapasztalt, gyakorlott túravezető irányításával haladunk a festői környezetű Domonyvölgy erre kijelölt útjain, a gödöllői dombság erdeiben.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A quad vezetésének élményében az vehet részt, aki betöltötte a 16. életévét. A megvásárolt program vouchere tartalmazza a partner elérhetőségeit. A quad vezetéséhez jogosítvány nem szükséges.

Az Élmény időtartama

1,5 órás quad vezetés, mely változatos terepen, tervezett útvonalon halad.

Létszám

A kalandtúrán csak a programban résztvevő pár és a két túravezető vesz részt.

Javasolt öltözet

Javasoljuk, hogy a résztvevők olyan ruhát vegyen fel, amit nem sajnál összekoszolni, mivel a quadozás során sár csapódhat fel. Tanácsos a hazaútra váltóruhát is hozni. Minden időben hosszú nadrágot és zárt cipőt kell viselni. Télen javasolt a meleg öltözet és a csizma viselete.

Időjárási körülmények

Az időjárás nem zavarhatja ezt az élményt. Szárazon, vizes terepen és hóban is élvezetes a quad vezetése. Terepjáró képességén nem fog ki az időjárás.

Egyéb információk

A helyszínen félautomata, kardános, 250 köbcentis, 4 ütemű fix hátsókerék meghajtású quadokat biztosítunk. Hölgyek számára is könnyen irányítható.

A túráról

Könnyebb, nehezebb, gyorsabb, illetve technikásabb szakaszok váltják majd egymást. A nyeregben ülve érezhetjük és élvezhetjük a lóerők tombolását és a quadok kivételes képességét.

 

Quad Túra Pároknak Domonyvölgyben 2 quad 2 fő 1,5 óra

52 020 Ft

Az élmény 2024. 06. 16. és 2025. 06. 15. között használható fel.

Hasonló élményvezetés a NagyNap.hu-n: