Ferrari 296 GTB élményvezetés Euroring 4 kör

Most 21% kedvezmény:

139 990 Ft helyett

109 990 Ft

Az élmény 2024. 06. 16. és 2025. 06. 15. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Díjmentesen cserélhető
  • 30 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Örkény, Euroring

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

A Ferrari az egyik legismertebb olasz autómárka. Használja ki ezt a páratlan alkalmat! Most egy igazi Ferrari 296 GTB volánja mögött élheti át azt, hogy milyen is ez a hamisítatlan, semmivel sem összehasonlítható életérzés. A vezetés előtt megismerkedünk az autóval, az instruktor minden tudnivalót elmond az indulás előtt, hogy az autózás felejthetetlen élmény lehessen. A vezetés alatt a jobb első ülésről egy profi szakértő lesz a segítségére, hogy a legtöbbet kihozza magából és a járműből, és egy fantasztikus élménnyel gazdagodjon.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A vezetésre előre meghatározott időpontokban van lehetőség, ezek a 2024. évi szezonban hétköznapra esnek, szerdai napokon lesznek elérhetők. Időpont foglalható áprilistól októberig. A vezetéshez érvényes B kategóriás jogosítvány szükséges.

Létszám

A program 1 fő élményvezetését biztosítja.

Javasolt öltözet

Az autóztatás speciális öltözetet nem igényel, de minden esetben az évszaktól függetlenül szükséges a hosszú felső, illetve a zárt cipő viselése.

Kísérők

A helyszín jellegét tekintve szívesen várjuk a rokonokat, barátokat. Számukra is biztosítva van a szórakozás, még ha nem is vehetnek részt aktívan a programban.

Időjárási körülmények

Extrém időjárási körülmények között a program elmarad, de természetesen lehetőséget biztosítunk másik időpont egyeztetésére.

Műszaki adatok

830 LE
Hibrid

 

Ferrari 296 GTB élményvezetés Euroring 4 kör

109 990 Ft

Az élmény 2024. 06. 16. és 2025. 06. 15. között használható fel.

Hasonló élményvezetés a NagyNap.hu-n: