Formula Renault élményvezetés Euroring 5 kör

Most 18% kedvezmény:

109 990 Ft helyett

89 990 Ft

Az élmény 2024. 02. 29. és 2025. 02. 27. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Díjmentesen cserélhető
  • 30 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Örkény, Euroring

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

A szerencsés résztvevő, aki ezt a Formula Renault autót vezeti felejthetetlen élménnyel gazdagodik. Magyarországon elérhető forma autók közül a legerősebb modell, ettől magasabb kategória már kevés van a Forma 1-es autók kategóriájáig. Profi csapat felügyel a biztonságra, a vezetés alatt végig összeköttetésben van a csapattal, a bukósisakban elhelyezett mikrofon segítségével. Mielőtt belül az autóba, részt vesz egy oktatáson, ahol felkészítik a várható szituációkra, valamint az élményvezetés során is folyamatos instrukciókkal tanácsokkal látják el, hogy az élmény a lehető legjobb és legemlékezetesebb legyen. Az autó nyitott karosszéria Monocoque carbon, így a 400 kg-os versenyautót a 210 LE-s, 2000 cm3-es motor 0-ról 100 km/h sebességre 3,5 másodperc alatt lövi ki.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni. Időpont foglalható áprilistól októberig.

Fontos információk

A programon max. 200 cm magas, és max. 120 kg-os személyek vehetnek részt.
A vezetésre előre meghatározott időpontokban van lehetőség, ezek a 2024. évi szezonban hétköznapra esnek, szerdai napokon lesznek elérhetők. Időpont foglalható áprilistól októberig. A vezetéshez érvényes B kategóriás jogosítvány szükséges.

Létszám

A voucher 1 fő vezetését tartalmazza.

Javasolt öltözet

Az autóztatás speciális öltözetet nem igényel, de minden esetben az évszaktól függetlenül szükséges a hosszú felső, illetve a zárt cipő viselése. A programon résztvevők számára bukósisakot és tűzálló maszkot biztosítanak.

Kísérők

A helyszín jellegét tekintve szívesen várjuk a rokonokat, barátokat. Számukra is biztosítva van a szórakozás, még ha nem is vehetnek részt aktívan a programban.

Időjárási körülmények

Mivel a forma versenyautó nyitott karosszériás, az élményvezetés kizárólag áprilistól októberig érhető el, csapadék esetén a program elhalasztásra kerül.

 

Formula Renault élményvezetés Euroring 5 kör

89 990 Ft

Az élmény 2024. 02. 29. és 2025. 02. 27. között használható fel.

Hasonló élményvezetés a NagyNap.hu-n: