Formula Renault élményvezetés KakucsRing 5 kör

Most 33% kedvezmény:

59 990 Ft helyett

39 990 Ft

Az élmény 2023. 03. 22. és 2024. 03. 21. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Kakucs Ring versenypálya

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Vélemények

Nagyfiam 25. születésnapjára kapta tőlem ezt a versenyautó vezetés élmény ajándékot. Olyan boldog volt, mikor megtudta, hogy hová megyünk, hogy azt nem tudom elmondani. Köszönöm a NagyNapnak, hogy ezt lehetővé tették! Judit – Budapest

Köszönöm a NagyNapnak, ez tényleg szuper volt! Gyerekkori álmom teljesült, vezethettem egy igazi versenyautót. Ezt a szülinapot nehéz lesz majd túlszárnyalni. Péter – Dabas

A szerencsés résztvevő, aki ezt a Formula Renault autót vezeti felejthetetlen élménnyel gazdagodik. Magyarországon elérhető forma autók közül a legerősebb modell, ettől magasabb kategória már kevés van a Forma 1-es autók kategóriájáig. Profi csapat felügyel a biztonságra, a vezetés alatt végig összeköttetésben van a csapattal, a bukósisakban elhelyezett mikrofon segítségével. Mielőtt belül az autóba, részt vesz egy oktatáson, ahol felkészítik a várható szituációkra, valamint az élményvezetés során is folyamatos instrukciókkal tanácsokkal látják el, hogy az élmény a lehető legjobb és legemlékezetesebb legyen. Az autó nyitott karosszéria Monocoque carbon, így a 400 kg-os versenyautót a 210 LE-s, 2000 cm3-es motor 0-ról 100 km/h sebességre 3,5 másodperc alatt lövi ki.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A vezetéshez min. B kategóriás jogosítvány szükséges.
A programon max. 200 cm magas, és max. 120 kg-os személyek vehetnek részt.
Időpont foglalható áprilistól októberig. A program előre meghatározott hétköznapokon kerül megrendezésre.

Létszám

A voucher 1 fő élményvezetését biztosítja.

Javasolt öltözet

Az autóztatás speciális öltözetet nem igényel, de minden esetben az évszaktól függetlenül szükséges a hosszú felső, illetve a zárt cipő viselése. A programon résztvevők számára bukósisakot és tűzálló maszkot biztosítanak.

Kísérők

A helyszín jellegét tekintve szívesen várjuk a rokonokat, barátokat. Számukra is biztosítva van a szórakozás, még ha nem is vehetnek részt aktívan a programban.

Időjárási körülmények

Mivel a versenyautó nyitott karosszériás, az élményvezetés kizárólag áprilistól októberig érhető el, csapadék esetén a program elhalasztásra kerül.

Egyéb információk

1. Magyarországon egyedülálló módon, csak mi tartunk kizárólagos jelleggel formulaautó vezetést.
2. A vezetéseinket különválasztottuk a normál szupersportautókkal tartott pályanapjainktól.
3. Célunk, hogy ügyfeleink a legnagyobb biztonságban élhessék át a kívánt élményt, a legminőségibb módon.
4. Exkluzív jelleggel csak maximum két formulaautó száguld a pályán egymástól félkörös eltolással.
5. Nincs semmilyen további résztvevő a versenypályán.
6. Nem zavarják a vezetést a körülöttünk bátrabban haladó zárt karosszériás luxusautók.
7. Ennek a változtatásnak köszönhetően kizártunk rengeteg, az ügyfeleinkre néző veszélyforrást.
8. A további elégedettséget emelve, a körszámokat kibővítettük további kettő, felvezető szándékú körrel, így a megszokott áron még tovább élvezhetik a formulaautó vezetés adta örömöket.
9. Ügyfeleink a vezetést megelőzően teljeskörű képzésben részesülnek az autó megfelelő és magabiztos használata érdekében, professzionális instruktoraink vezetésével.
10. A képzést követően egy tapasztalt kollégánk egy felvezetőautó iránymutatásával ad bejárást a pálya rejtelmeibe két teljes körön keresztül bemutatja az ideális íveket, a kigyorsítási pontokat és az optimális féktávokat, hogy a szabad vezetés alatt már felkészülten élvezhessék ki a versenyautó adta lehetőségeket.
11. Fontos kihangsúlyozni, hogy formaautóink belső mérete korlátolt és véges. Nagyritkán, de elő szokott fordulni, hogy ügyfeleink nem férnek el a szűk karosszériában vagy egyes esetben nem érik el a pedálokat. Amennyiben a testi adottságok miatt a forma autós vezetés nem tud megvalósulni, a helyszínen aznap automatikus jelleggel biztosítunk egy szuper-sport autóval történő élményvezetést.

 

Formula Renault élményvezetés KakucsRing 5 kör

39 990 Ft

Az élmény 2023. 03. 22. és 2024. 03. 21. között használható fel.

Hasonló élményvezetés a NagyNap.hu-n: