Land Rover Defender Off Road Terepjáró élményvezetés és Túra 1 óra

Most 31% kedvezmény:

79 900 Ft helyett

54 990 Ft

Az élmény 2024. 05. 19. és 2025. 05. 18. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Díjmentesen cserélhető
  • 30 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Érd, Poprád u.

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Ha igazán extrém kalandra vágyik próbálja ki a Camel Trophy-n elhíresült Land Rover terepjárókat! Fantasztikus élmény felfedezni a Defender erejét járatlan utakon, lejtőkön, emelkedőkön! Az 1 órás túra alatt ízelítőt kaphat a terepvezetés élményéből. Rövid bemutatkozás és műúton vezetés után máris indulhat a túra. A program egyben vezetéstechnikai tréning is, hiszen a túra során az instruktor segítségével megtapasztalhatja a terepjáró képességeit, megismerkedhet az off-road vezetés sajátosságaival is.

Időpont egyeztetés

Az élményvezetés időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A program ára 1 fő részvételét tartalmazza! Alsó korhatár 17 év. Rendelkezni kell a vezetés napján érvényes „B” kategóriás jogosítvánnyal.

Az Élmény időtartama

A terepjáró vezetése 1 órás program, ami kb 40 perc Land Rover vezetést tartalmaz.

Létszám

A voucher 1 fő élményvezetését biztosítja. A képzett Land Rover tréner mindvégig a gépjárműben marad Ön mellett.

Javasolt öltözet

Mivel a szabadban, terepen zajlik a vezetés, ezért javasolt a réteges öltözet, hosszú nadrág és bakancs, esetleg vízálló dzseki viselése.

Időjárási körülmények

Az időjárás nem befolyásolja a programot.

Egyéb információk

A részletes biztonsági felkészítést és a Land Rover teljesítményét a Mini Camel Trophy Experience Drive trénerei mutatják be.

Land Rover történelem

A Land Rover - akármennyire luxuskocsi is ma - eredetileg afféle traktorpótléknak készült. Olyannyira traktornak szánták az angolok, hogy az első néhány kísérleti autón a kormány középen volt, csak a városi próbák után döntöttek úgy, hogy a célországnak megfelelő oldalra teszik a kezelőegységeket. A negyvenes években még észrevehetetlen teljesítményű és még annál is jelentéktelenebb nyomatékú benzinmotor vonszolta (a 10-es típus 1,4 literese). Néhány év múlva már a legvadabb vezetési élményt kínálta a minőségi négykerék meghajtású gépjármű. A magasan lévő alváz és a páratlan tengely kiképzés lehetővé teszi, hogy a nehéz terepviszonyok között is a kerekek tökéletes kapcsolatban maradjanak a talajjal. A luxus szalon módjára kialakított Range Rover legendás off road képességeit már 1972-ben bizonyította a Britis Trans Amerikai Expedíció során ahol a résztvevők egy Range Rover konvojt vezettek Alaszkától Cape Horn-ig. Ezek az autók teljesítették a távot. A Land Rovereket azért hozták létre, hogy ezt a kiemelkedő vezetési élményt biztosítsák és nemzetközileg elismert márkává váljon a 4 kerék meghajtású vezetési élmény kapcsán.

 

Land Rover Defender Off Road Terepjáró élményvezetés és Túra 1 óra

54 990 Ft

Az élmény 2024. 05. 19. és 2025. 05. 18. között használható fel.

Hasonló élményvezetés a NagyNap.hu-n: