Vezetéstechnika Prémium Kurzus

137 795 Ft

Az élmény 2024. 05. 19. és 2025. 05. 18. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 30 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Mogyoród

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Az Aktív kurzus tematikájára épül, kifejezetten a gyakorlásra fókuszál. A kurzus egy 50 perces elméleti oktatással kezdődik, ismertetve a pályák felépítését, az érvényes biztonsági előírásokat, az autóval és a vezetővel kapcsolatos hasznos gyakorlati tudnivalókat, látványos ábrákkal és videókkal alátámasztva.
A vezetés az egyik ABS tesztpályán indul, az információgyűjtés alapgyakorlataival. Itt a gumik viselkedésére koncentrálunk a tanulságos gyakorlatsorok és az instruktorok elméleti magyarázatainak segítségével. Az alacsonyabb csoport létszám révén lehetőség nyílik a tudás mélyebb szintű elraktározására. Ebéd után a fizikai háttérbe pillanthatnak be, majd ismét gyakorlás következik, melynek helyszíne a 3. körpálya, a rántópados-, szlalompálya és ebben a kurzusban először a 4. lejtő- és hegymeneti pálya.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

Bárki részt vehet ezen az élményen, aki rendelkezik érvényes B kategóriás jogosítvánnyal. A tréningen mindenki a saját gépjárművével vesz részt. A vezetéstechnikai pályán a KRESZ szabályai érvényesek.

Az Élmény időtartama

A program 9.00-16.30-ig tart, ebédszünet 12.30-13.30.

Létszám

A kurzus maximum 5 fős csoportokban zajlik.

Javasolt öltözet

Javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a biztonságtechnikai pályán olaj vagy víz kerülhet a cipőjére.

Kísérők

Szeretettel várjuk az élményben résztvevő kísérőit is. Igaz, ők nem vehetnek részt az elméleti megbeszélésen, és nem vezethetik az autót a tanpályán. Beülhetnek az autóba, de nem szabad a vezető figyelmét elvonni a vezetésről.

Időjárási körülmények

Az időjárás nem befolyásolja ezt az élményt. Esős és csúszós időben még izgalmasabb a vezetés, viszont -3 C fok alatt a pályát nem lehet használni a berendezések fagyveszélye miatt.

Egyéb információk

Ez az élmény olajszerű felszínnel rendelkező vizes, illetve számítógépek által vezérelt pályán kerül megrendezésre. Nem vehetnek részt azok az élményen, akik alkohol vagy drogok hatása alatt vannak.

 

Vezetéstechnika Prémium Kurzus

137 795 Ft

Az élmény 2024. 05. 19. és 2025. 05. 18. között használható fel.

Hasonló élményvezetés a NagyNap.hu-n: