Land Rover Defender Off Road Terepjáró élményvezetés és Túra 2 óra

Most 34% kedvezmény:

114 900 Ft helyett

74 990 Ft

Az élmény 2024. 05. 19. és 2025. 05. 18. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Díjmentesen cserélhető
  • 30 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Érd, Poprád u.

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Vélemények

Nem akartam kiszállni, hát ez hatalmas érzés, ahogy ezzel a terepjáróval lehet menni. Ezt senkinek nem hittem volna el, ha magam nem vezetem. Ezer köszönet gyerekeimnek, hogy kipróbálhattam. Albert - Gödöllő

Életem egyik, ha nem a legnagyobb élménye volt ez a Land Rover vezetés. Utcai autóból átülve hihetetlen, hogy hol elmegy ez a terepjáró. Nagyon köszönöm a családomnak, hogy ezt választották. Gábor - Tatabánya

Ha igazán extrém kalandra vágyik próbálja ki a Camel Trophy-n elhíresült Land Rover terepjárókat! Fantasztikus élmény felfedezni a Defender erejét járatlan utakon, lejtőkön, emelkedőkön! A 2 órás túra alatt ízelítőt kaphat a terepvezetés élményéből, minden lehetséges akadályon kipróbálhatja magát! Rövid bemutatkozás és műúton vezetés után máris indulhat az off-road vezetés!

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

Alsó korhatár 17 év. A megvásárolt program vouchere tartalmazza a partner elérhetőségeit. Rendelkezni kell a vezetés napján érvényes „B” kategóriás jogosítvánnyal.

Az Élmény időtartama

A terepjáró vezetése 2 órás program, ami 100 perc Land Rover vezetést tartalmaz.

Létszám

A voucher 1 fő vezetését tartalmazza. A képzett Land Rover tréner mindvégig a gépjárműben marad Ön mellett.

Javasolt öltözet

Mivel a szabadban, terepen zajlik a vezetés, ezért javasolt a réteges öltözet, hosszú nadrág és bakancs, esetleg vízálló dzseki viselése.

Időjárási körülmények

Az időjárás nem befolyásolja a programot.

Egyéb információk

A részletes biztonsági felkészítést és a Land Rover teljesítményét a Mini Camel Trophy Experience Drive trénerei mutatják be.

Land Rover történelem

A Land Rover - akármennyire luxuskocsi is ma - eredetileg afféle traktorpótléknak készült. Olyannyira traktornak szánták az angolok, hogy az első néhány kísérleti autón a kormány középen volt, csak a városi próbák után döntöttek úgy, hogy a célországnak megfelelő oldalra teszik a kezelőegységeket. A negyvenes években még észrevehetetlen teljesítményű és még annál is jelentéktelenebb nyomatékú benzinmotor vonszolta (a 10-es típus 1,4 literese). Néhány év múlva már a legvadabb vezetési élményt kínálta a minőségi négykerék meghajtású gépjármű. A magasan lévő alváz és a páratlan tengely kiképzés lehetővé teszi, hogy a nehéz terepviszonyok között is a kerekek tökéletes kapcsolatban maradjanak a talajjal. A luxus szalon módjára kialakított Range Rover legendás off road képességeit már 1972-ben bizonyította a Britis Trans Amerikai Expedíció során ahol a résztvevők egy Range Rover konvojt vezettek Alaszkától Cape Horn-ig. Ezek az autók teljesítették a távot. A Land Rovereket azért hozták létre, hogy ezt a kiemelkedő vezetési élményt biztosítsák és nemzetközileg elismert márkává váljon a 4 kerék meghajtású vezetési élmény kapcsán.

 

Land Rover Defender Off Road Terepjáró élményvezetés és Túra 2 óra

74 990 Ft

Az élmény 2024. 05. 19. és 2025. 05. 18. között használható fel.

Hasonló extrém élmények a NagyNap.hu-n: