Szabadesés Szimulátor 2x1 perc

24 000 Ft

Az élmény 2024. 02. 29. és 2025. 02. 27. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 30 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Budapest, XXI.kerület, Szérűraktár utca

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Vélemények

Szeretném az ejtőernyőzést kipróbálni, gondolom ezért kaptam ezt ajándékba. Jó volt kipróbálni a zuhanást úgy hogy nem is zuhanok igazából. Most már jöhet az ejtőernyős ugrás is. :-) Melinda - Kaposvár

Sokat utaztunk, hogy kipróbáljuk a szabadesést. Bevallom nagyon megérte. Ilyet még nem láttam. Vicces volt az elején a földön gyakorolni a zuhanást, de amit a végén mutatott az oktató, attól elállt a szavam. Tőlünk elég messze van, de biztos eljövünk még a családdal. Barnabás - Gyula

A szélcsatorna remek sportolási és szórakozási lehetőséget nyújt a kezdő lebegni vágyóknak, de a profi ejtőernyősök számára is hatalmas élmény. Megtapasztalhatja a szabadesés érzését maximális biztonsági körülmények között. Gyakorlott oktatók segítik a résztvevőket, akik alapos felkészítés után is bent állnak a helységben és kézjeles instrukciókkal tanítanak.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A programon maximum 120 kg testsúlyú személy vehet részt. Legalább 1 GB-os pendrive-ot érdemes a helyszínre vinni, amire a szolgáltató partner rögzíteni tudja a repülést.

Az Élmény időtartama

A felejthetetlen lebegés 2 X 1 perces.

Létszám

A voucher 1 fő élményét tartalmazza.

Javasolt öltözet

A program idejére biztosítják a szükséges felszereléseket (overál, szemüveg, bukósisak stb.) Érdemes sportos, kényelmes ruhában érkezni.

Kísérők

A helyszín jellegét tekintve szívesen várjuk a rokonokat, barátokat, kísérőket. Érdemes fényképezőgéppel, illetve kamerával érkezni.

Időjárási körülmények

A programot az időjárás nem befolyásolja, mert zárt térben zajlik.

Egyedi információk

A szélcsatornának egy hatalmas előnye, hogy kortalan, 4-5 éves kortól 100 éves korig bárki kipróbálhatja.
A lebegésről készült HD videofelvételt a résztvevő megkapja ajándékba.A szabadesés szimulátor remek gyakorlási lehetőség ejtőernyősöknek, hogy az ugrásoknál már magabiztosan és stabilan zuhanhassanak.

 

Szabadesés Szimulátor 2x1 perc

24 000 Ft

Az élmény 2024. 02. 29. és 2025. 02. 27. között használható fel.

Hasonló extrém élmények a NagyNap.hu-n: