Félnapos rafting a Sočán

26 900 Ft

Az élmény 2024. 06. 16. és 2025. 06. 15. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 30 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Szlovénia, Bovec, Sušec kanyon

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Természet, kristálytiszta víz, fehér sziklák, habzó hullámok, adrenalin? Alighanem a raftingról beszélünk a Sočán. A Smaragd folyó különböző nehézségű részei felejthetetlen élményt kínálnak valamennyi generációnak: kisgyermekes családok és adrenalinéhes kalandorok is megtalálják a számukra megfelelő szakaszt. Az egyszerű bemelegítő szakaszok után egyre hosszabb és nehezebb zúgókon kelünk át. Minden hajót tapasztalt túravezető irányít, de a technikás akadályok leküzdése igazi csapatmunka, minden résztvevő lapáthúzására szükség van. A túra nem csak az evezésről szól, hanem arról, hogy jól érezzük magunkat együtt, egy csodálatos környezetben. Menet közeben fogunk úszni, csúszdázni és lesz lehetőségünk akár 6 méter magasról is a vízbe ugrani.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A Sočán a vadvízi evezés szezonja március közepétől október végéig tart. Téli időszakban a program szünetel.
Fontos az úszni tudás, viszont mivel vannak egyszerűbb szakaszok is, gyermekek és idősebbek is részt vehetnek a programon.

Az Élmény időtartama

A program 2,5-3 órás.

Létszám

A program vouchere 1 fő élményét biztosítja.

Javasolt öltözet

A programhoz a teljes felszerelést a szolgáltató biztosítja: hajót, lapátot, neoprén ruhát és cipőt, sisakot valamint a mentőmellényt. A vendégek részéről csupán fürdőruhára, törölközőre és egy nagy adag jó kedvre van szükség.

Időjárási körülmények

A rafting azon kevés kinti programok egyike, amit az időjárás nem befolyásol. Napos és esős időben is egyaránt élvezetes. Számunkra az eső nem más, mint folyékony napsütés.

Egyéb információk

Gyönyörű a környezet, aki nem akar a vízre menni, annak lehetősége van sétálni egyet a folyóparton amíg a többiek eveznek.

 

Félnapos rafting a Sočán

26 900 Ft

Az élmény 2024. 06. 16. és 2025. 06. 15. között használható fel.

Hasonló extrém élmények a NagyNap.hu-n: