Félnapos Vadvízi Evezés a Salzán

23 190 Ft

Az élmény 2021. 03. 01. és 2022. 06. 30. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Ausztria, Salza folyó

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Vélemények

Páromnak vettem, de én is elmentem vele. Újra gyerekek voltunk és élveztük a fröccsenő vizet. Nem gondoltam, hogy ez ennyire vidám program. Eszter – Budapest

Csurom vizesek lettünk, nagyon élveztük, csodás ajándék. Életem egyik legjobb kalandja volt. Örülök, hogy a haverok és tesómék is eljöttek, így közösen nem röhögtünk még ennyit. Laci – Pásztó

Az alig 3-4 órányi autóútra fekvő, ausztriai Salza folyó mindenki számára önfeledt kikapcsolódást kínál. Medrében kevés a nagyobb szikla, ezért ideális terep azoknak is, akik eddig még a síkvízi kenuzással sem próbálkoztak. Ugyanakkor könnyen teljesíthető zúgói révén a tapasztaltabbak is kompromisszumok nélkül hódolhatnak a raftingolás örömeinek.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

Az ár tartalmazza: - egy rafting túrát melynek időtartama 2-2,5 óra; - fertőtlenített, neoprén ruhát és cipőt; - digitális fotók készítését, melyek a szolgáltató honlapjáról letölthetők.
A programok előre egyeztetett hétvégi időpontokban délelőtt 9 és délután 2 órakor indulnak!

Az Élmény időtartama

A program 2-2,5 órás.

Létszám

A program vouchere 1 fő részvételét biztosítja.

Javasolt öltözet

A programhoz a teljes felszerelést a szolgáltató biztosítja: neoprén ruhát és cipőt, mentőmellényt és sisakot. A fürdőruhát nem szabad otthon felejteni!

Időjárási körülmények

A programot az időjárás nem befolyásolja, napos és esős időben egyaránt élvezetes a vadvízi túra.

Egyéb információk

2-3 személyes kenukkal, vagy 6-8 személyes raft hajóval történik az evezés. Képzett vezetők kíséretével biztosítják a programot, így a legfélénkebbek is bátran nekiindulhatnak az izgalmas túrának.

 

Félnapos Vadvízi Evezés a Salzán

23 190 Ft

Az élmény 2021. 03. 01. és 2022. 06. 30. között használható fel.

Hasonló extrém élmények a NagyNap.hu-n: