Élményeket gyűjtsünk, ne tárgyakat!

Az ajándékozás az egyik legszebb esemény életünkben, ráadásul évente több alkalommal is adunk és kapunk ajándékot. Mégis, ha megkérdeznék, hogy mit kaptál 20. szülinapodra, 5 évvel ezelőtt karácsonyra vajon emlékeznél-e rá? A 10 éves házassági évfordulójukon vajon emlékszik-e a pár, hogy mit kaptak és kitől 10 évvel korábban nászajándékba?

A szó elszáll, az írást elveszítjük. Akárcsak a tárgyi ajándékokat. Nem maradnak velünk, elkopnak, kinőjük, eltesszük egy dobozba és már el is felejtettük őket. Az élmények viszont örökké velünk maradnak, bármikor felidézhetőek, ráadásul az évekkel csak szépülnek. A boldog pillanatok, mint a naplementében repülés, különleges sportkocsi vezetés, tandemugrás 4000 méterről, a jégvitorlázás, közös utazások és a különleges hangulat felejthetetlen emlék lesz. Erről számolnak be vevőink, akik élményeket választottak ajándéknak:

Élményeket gyűjtsünk, ne tárgyakat!

Forma Autó Vezetés Renault Versenyautóval

„Férjem forma-1 rajongó, ezért választottam neki ezt szülinapjára. Ennyire boldognak régen láttam. Köszönöm a NagyNapnak.”
Eszter - Szentendre

„Soha nem kaptam ennél jobb ajándékot. Nagy köszönet páromnak, aki nagyon ismer engem.”
Sándor - Budapest

 

Romantikus naplemente Budapest felett

„Nem tudom, hogy a férjem hogyan találta ki 15. házassági évfordulónkra ezt az ajándékot, de csodássá tette ezt a napot. Könnyezek, ha rágondolok. Köszönöm!”
Kata - Budapest

„Nászajándékba adtuk ezt a különleges repülést kollégám esküvőjén és úgy láttam, hogy ez volt a legnépszerűbb ajándék.”
András - Székesfehérvár

 

Rejtélyes vacsora pároknak-Szerepjáték Est

„Annyira élveztük a játékot, hogy majdnem elfelejtettünk enni. Szerencsére az asztaltársaság is remek volt, nagyon sokat nevettünk.”
Eszti – Érd

„Nagyon, nagyon jó, már 2x voltunk. :-) :-)”
Andrea – Budapest

 

Szabadesés Szimulátor Dupla Csomag

„Eddig féltem a repüléstől. Ezt a programok kaptam, hogy bátrabb legyek. Nem hittem, hogy beleszeretek a zuhanásba. Peti, Kata, Soma köszönöm.”
Zalán - Budapest

 

Ajándékcsomag Férfiaknak

„10 év házasság után nem könnyű ötletes ajándékot találni, de ez nagy örömet szerzett. Nekem is.”
Emese - Győr

„Az ügyfélszolgálatot hívtam, ott javasolták ezt az ajándékot. Nagyon bejött, köszönöm.”
Tímea - Budaörs „Bevallom nem tudtam választani a sok program közül. Ezért örültem, hogy megtaláltam az ajándékcsomagot, férjemnek lesz miből választania.”
Beáta - Budapest

A szó elszáll, de az élmény megmarad! Legyél Te is élmény ajándékozó és szerezz felejthetetlen, boldog pillanatokat szeretteidnek!

NagyNap.hu - Életre Szóló Élmények