Ciao Italia-olasz főzőkurzus

28 490 Ft

Az élmény 2024. 02. 29. és 2025. 02. 27. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 30 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
1066 Budapest, Lovag utca

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Vélemények

Nagy kedvencünk az olasz konyha, ezért itthon is gyakran megyünk igazi olasz étterembe. Szerelmünk Toscana és a Garda tó vidéke, ha csak lehet, ott nyaralunk. Sokat tanultam most az olasz konyháról, ezeket a recepteket otthon is ki fogom próbálni. Laura – Szentendre

Imádom a főzős műsorokat a TV-ben. Ugyan kevés időm van, hogy a családnak főzzek, de hacsak tehetem, akkor konyháskodok. Imádtam ezt a programot, teljesen más mint azok a főzőiskolák, ahol korábban jártam. Csodás élmény volt, köszönöm a páromnak, hogy ezzel lepett meg. Kati – Budapest

Az ezerarcú olasz gasztronómiából kiragadtunk egy csipetet, hogy aztán együtt készítsük el a mennyei fogásokat. Utazásaink során felfedeztük, hogy a helyiek által tálalt ételek nem csak fűszerezésükben gazdagok, hanem telis-tele vannak a kultúrából és hagyományokból eredő szeretettel és büszkeséggel. Imádjuk a friss és színes alapanyagokat, az olasz életérzést és a hozzá tartozó muzsikát. Jöjjön, készítse el ön is ezt a fantasztikus négy fogásos menüsort és élvezze a falatok minden morzsáját. Ezen a főzőkurzuson oktatónk segítségével autentikus itáliai ízekre és kiváló hangulatra lelhet nálunk.
A program során elkészítjük a Ciao Italia menüt, melyet Panzanella olívabogyóval indítunk, Ricottával töltött Cannellonivel és parmezános besamellel folytatunk, majd Saltimbocca di pollo con prosciutto, ezután friss kevert olasz saláta, és végül Panna Cotta bazsalikomos gyümölcs öntettel zárunk.
A főzéshez szükséges minden alapanyagot és eszközt a helyszínen biztosítunk. A 4 órás kurzus alatt a szomjúság ellen ásványvizet kínálunk.
Az elkészített desszertek receptgyűjteményét, melynek segítségével otthon újra és újra átélheti a sikert és melyben eláruljuk a szakmai titkokat és házi praktikákat a program végén ajándékba adjuk.
A program során elkészített ételeket helyben el lehet majd fogyasztani vagy el lehet vinni. A mennyiben szeretne családtagjai előtt büszkélkedni és otthon elfogyasztani finomságait, kérjük vigyen magával majd étel tároló dobozt.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Az Élmény időtartama

Az olasz főzőkurzus időtartama 4 óra.

Létszám

A voucher 1 fő részvételét tartalmazza. A program 4-12 fős csoportokban zajlik.

Javasolt öltözet

Kényelmes utcai viselet és érdemes figyelembe venni, hogy a konyhában főzés alatt meleg lesz.

Egyéb információk

Hogyan szeretné megkapni a vouchert?
– Elektronikus formában: a vouchert azonnal töltheti vásárlást követően a visszaigazoló e-mailből. A letöltött voucher színes, A4-es méretben nyomtatható.
– Elegáns borítékban: a papír vouchert csomagban küldjük a választott szállítási úton, futárral vagy postán. A csomag tartalmaz egy elegáns díszborítékot, benne az élmény ajándék színes voucherét, továbbá egy papír ajándéktáskát, amiben átadható az ajándék, valamint egy üdvözlőkártyát kis borítékban, amire a személyes jókívánságokat lehet írni az ünnepelt részére. A díszcsomagolás ára : 990 Ft.

Elegáns boríték esetén választható kézbesítés
– Futárral, ahol a megrendelt vouchert a GLS futárszolgálat szállítja ki Önnek. Ára: 2.790 Ft.
– Postai úton a megrendelt vouchert a Magyar Posta Zrt. szállítja ki Önnek ajánlott és elsőbbségi levélként. Ára: 1.690 Ft.

Választható fizetési módok
– Bankkártyás fizetés online a CIB Bank fizetőfelületén: gyors és egyszerű fizetés, azonnali visszaigazolással és elektronikus voucher választása esetén azonnal letölthető az élmény ajándék voucher A4-es méretben, nyomtatható formában.
– Banki átutalás netbankján keresztül: következő munkanap igazoljuk vissza befizetését és küldjük voucherét a megrendelt szállítási módon. Minden, az utaláshoz szükséges információt tartalmazni fog a rendelést követően Önnek küldött e-mailünk.
– Utánvéttel a futárnak is fizethet közvetlenül a kézbesítéskor készpénzben. Ez a fizetési mód csak elegáns borítékban történő rendelés esetén választható.
– Banki befizetés egy CIB Bank fiókban: a CIB Bank bármelyik bankfiókjában befizetheti számlánkra rendelésének értékét. Következő munkanap igazoljuk vissza befizetését és küldjük voucherét a megrendelt szállítási módon. Minden, a befizetéshez szükséges információt tartalmazni fog a rendelést követően Önnek küldött e-mailünk.

Élménygarancia 3 pontja
1. Érvényes 12 hónapig: a voucher a megvásárlástól számított egy évig érvényes, így a megajándékozottnak bőven van ideje az ajándékot élményre váltani.
2. Díjmentesen cserélhető: a voucher a vásárlástól számított 30 napig bármilyen másik élményre ingyenesen cserélhető. Ha a kiválasztott élmény értéke meghaladja a megvásárolt voucher értékét, akkor a különbözetet kell megtéríteni, a csere ebben az esetben is díjmentes.
3. 30 napig visszatéríthető: amennyiben a megvásárolt élményt mégsem szeretné felhasználni vagy ajándékba adni, és ezt a vásárlástól számított 30 napon belül jelzi kollégáinknak, úgy maradéktalanul visszatérítjük a megvásárolt voucher értékét.

 

Ciao Italia-olasz főzőkurzus

28 490 Ft

Az élmény 2024. 02. 29. és 2025. 02. 27. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: