Ciao Italia-olasz főzőkurzus

16 900 Ft

Az élmény 2022. 08. 13. és 2023. 08. 12. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
1066 Budapest, Lovag utca

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Vélemények

Nagy kedvencünk az olasz konyha, ezért itthon is gyakran megyünk igazi olasz étterembe. Szerelmünk Toscana és a Garda tó vidéke, ha csak lehet, ott nyaralunk. Sokat tanultam most az olasz konyháról, ezeket a recepteket otthon is ki fogom próbálni. Laura – Szentendre

Imádom a főzős műsorokat a TV-ben. Ugyan kevés időm van, hogy a családnak főzzek, de hacsak tehetem, akkor konyháskodok. Imádtam ezt a programot, teljesen más mint azok a főzőiskolák, ahol korábban jártam. Csodás élmény volt, köszönöm a páromnak, hogy ezzel lepett meg. Kati – Budapest

Az ezerarcú olasz gasztronómiából kiragadtunk egy csipetet, hogy aztán együtt készítsük el a mennyei fogásokat. Utazásaink során felfedeztük, hogy a helyiek által tálalt ételek nem csak fűszerezésükben gazdagok, hanem telis-tele vannak a kultúrából és hagyományokból eredő szeretettel és büszkeséggel. Imádjuk a friss és színes alapanyagokat, az olasz életérzést és a hozzá tartozó muzsikát. Jöjjön, készítse el ön is ezt a fantasztikus négy fogásos menüsort és élvezze a falatok minden morzsáját. Ezen a főzőkurzuson oktatónk segítségével autentikus itáliai ízekre és kiváló hangulatra lelhet nálunk.
A program során elkészítjük a Ciao Italia menüt, melyet Panzanella olívabogyóval indítunk, Ricottával töltött Cannellonivel és parmezános besamellel folytatunk, majd Saltimbocca di pollo con prosciutto következik és végül Panna Cotta bazsalikomos gyümölcs öntettel zárunk.
A főzéshez szükséges minden alapanyagot és eszközt a helyszínen biztosítunk. A 4 órás kurzus alatt a szomjúság ellen ásványvizet és Bonita limonádé kínálunk.
Az elkészített desszertek receptgyűjteményét, melynek segítségével otthon újra és újra átélheti a sikert és melyben eláruljuk a szakmai titkokat és házi praktikákat a program végén ajándékba adjuk.
A program során elkészített ételeket helyben el lehet majd fogyasztani vagy el lehet vinni. A mennyiben szeretne családtagjai előtt büszkélkedni és otthon elfogyasztani finomságait, kérjük vigyen magával majd étel tároló dobozt.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Az Élmény időtartama

Az olasz főzőkurzus időtartama 4 óra.

Létszám

A voucher 1 fő részvételét tartalmazza. A program 4-12 fős csoportokban zajlik.

Javasolt öltözet

Kényelmes utcai viselet és érdemes figyelembe venni, hogy a konyhában főzés alatt meleg lesz.

Egyéb információk

Hogyan szeretné megkapni a vouchert?
– Elektronikus formában: a vouchert azonnal töltheti vásárlást követően a visszaigazoló e-mailből. A letöltött voucher színes, A4-es méretben nyomtatható.
– Elegáns borítékban: a papír vouchert csomagban küldjük a választott szállítási úton, futárral vagy postán. A csomag tartalmaz egy elegáns díszborítékot, benne az élmény ajándék színes voucherét, továbbá egy papír ajándéktáskát, amiben átadható az ajándék, valamint egy üdvözlőkártyát kis borítékban, amire a személyes jókívánságokat lehet írni az ünnepelt részére. A díszcsomagolás ára : 990 Ft.

Elegáns boríték esetén választható kézbesítés
– Futárral, ahol a megrendelt vouchert a GLS futárszolgálat szállítja ki Önnek. Ára: 2.790 Ft.
– Postai úton a megrendelt vouchert a Magyar Posta Zrt. szállítja ki Önnek ajánlott és elsőbbségi levélként. Ára: 1.190 Ft.

Választható fizetési módok
– Bankkártyás fizetés online a CIB Bank fizetőfelületén: gyors és egyszerű fizetés, azonnali visszaigazolással és elektronikus voucher választása esetén azonnal letölthető az élmény ajándék voucher A4-es méretben, nyomtatható formában.
– Banki átutalás netbankján keresztül: következő munkanap igazoljuk vissza befizetését és küldjük voucherét a megrendelt szállítási módon. Minden, az utaláshoz szükséges információt tartalmazni fog a rendelést követően Önnek küldött e-mailünk.
– Utánvéttel a futárnak is fizethet közvetlenül a kézbesítéskor készpénzben. Ez a fizetési mód csak elegáns borítékban történő rendelés esetén választható.
– Banki befizetés egy CIB Bank fiókban: a CIB Bank bármelyik bankfiókjában befizetheti számlánkra rendelésének értékét. Következő munkanap igazoljuk vissza befizetését és küldjük voucherét a megrendelt szállítási módon. Minden, a befizetéshez szükséges információt tartalmazni fog a rendelést követően Önnek küldött e-mailünk.

Élménygarancia 3 pontja
1. Érvényes 12 hónapig: a voucher a megvásárlástól számított egy évig érvényes, így a megajándékozottnak bőven van ideje az ajándékot élményre váltani.
2. Díjmentesen cserélhető: a voucher a megvásárlás után a voucher érvényesítéséig bármilyen másik élményre ingyenesen cserélhető. Ha a kiválasztott élmény értéke meghaladja a megvásárolt voucher értékét, akkor a különbözetet kell megtéríteni, a csere ebben az esetben is díjmentes.
3. 60 napig visszatéríthető: amennyiben a megvásárolt élményt mégsem szeretné felhasználni vagy ajándékba adni, és ezt a vásárlástól számított 60 napon belül jelzi kollégáinknak, úgy maradéktalanul visszatérítjük a megvásárolt voucher értékét.

 

Ciao Italia-olasz főzőkurzus

16 900 Ft

Az élmény 2022. 08. 13. és 2023. 08. 12. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: