„Éljen az ifjú pár” pálinka túra, nászajándék pálinkás pohárral

29 390 Ft

Az élmény 2024. 04. 15. és 2025. 04. 14. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 30 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Visegrád, Rév u.

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

„Éljen az ifjú pár!” Általában így indul egy igazi esküvői buli. A hangulat fokozásához rögtön egy koccintós meglepetés nászajándékot javaslunk a Pálinkamúzeumban.
A program egy pálinkatörténeti előadással kezdődik. Pálinkás mesterük 4 gyümölcspálinkát kóstoltat pálinkakorcsolyákkal az ifjú párral. A túra végén meglepetésként a fiatal házasok 1 db esküvői pálinka címkét terveznek a múzeum címketervező programján. A címkét azonnal kinyomtatják és ajándékként adják a párnak egy pálinkás pohár szettel együtt, mely egy fiút és egy lányt ábrázol.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A programon való részvétel korhatára 18 év.

Az Élmény időtartama

A pálinka túra időtartama kb. 60 perc. Kezdési időpont: a szolgáltató által küldött visszaigazolásban megjelöltek szerint.

Létszám

A voucher 2 fő pálinka túráját tartalmazza.

Egyéb információk

Ezen a programon megismerkedhet a pálinkafőzés történetével az etruszkoktól kezdve a Gall-féle főzőberendezésen át napjainkig és bepillanthat a tiltott pálinkafőzés trükkjeibe illetve megtudhatja az igazi visegrádi zugfőző titkokat.

A pálinkakóstoló

A kóstolót a lágyabb ízű almatermésűektől indul a karakteresebb csonthéjas gyümölcsökön át az igazán zamatos bogyós termésűekig.

 

„Éljen az ifjú pár” pálinka túra, nászajándék pálinkás pohárral

29 390 Ft

Az élmény 2024. 04. 15. és 2025. 04. 14. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: