Lézerharc a Küzdőtéren csoportnak

56 990 Ft

Az élmény 2018. 02. 24. és 2019. 02. 23. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Budapest, III. kerület, Szentendrei út

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Az Arena várja a kicsiket és nagyokat, akik elég bátrak és kitartóak egy feledhetetlen lézerharc játékhoz! Egyedi látvány és zene kalauzol el a sci-fi világában, ahol a cél, hogy az Ön csapata legyen a legjobb. A játék egyetlen esetben okoz fájdalmat: ha véget ér. A játékot világszerte már milliók játsszák és élvezik. Jó hatással van a logikai érzékre, növeli az állóképességet, a koncentrációt és megtanít egy csapatként működni. A voucher csak hétköznapokon, hétfőtől péntekig válható be.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

14 év alatti gyerekeknél kötelező a szülői felügyelet, illetve minimum egy 18 életévét betöltő kísérő. A felnőtt kísérő nem növeli a játékosok létszámát. 25 főig egyszerre tartózkodnak a pályán, 25 fő felett 4 csapatban körmérkőzéseket játszanak.
A voucher csak hétköznapokon, hétfőtől péntekig válható be.

Az Élmény időtartama

A program játékideje 2 óra, ezen felül plusz 30 perc a csapatváltási tartalékidő.

Létszám

A voucher minimum 15, de maximum 30 fő játékát tartalmazza.

Javasolt öltözet

Sportos ruha ajánlott, de az utcai ruházat is tökéletesen megfelel. A játék nem igényel speciális öltözéket. A játékhoz a kényelmes, zárt cipő ajánlott, de nem feltétel! Ajánljuk a sötét ruházatot, amely az UV fények között nem feltűnő.

Kísérők

14 év alatti gyerekeknél kötelező a szülői felügyelet, illetve minimum egy 18 életévét betöltő kísérő.

Időjárási körülmények

A programot nem befolyásolja az időjárás, mivel az zárt térben zajlik.

Egyéb információk

A lézerharc az amerikai hadsereg által, gyakorlatozásra kifejlesztett fájdalommentes módszer, mely az 1980-as évek derekán indult világhódító útjára. A paintball világa után ezzel egy olyan csapatjáték alakult ki, melyet bárki űzhet anélkül, hogy izgulnia kellene a sérülések miatt, így gyermekek is játszhatják. Az évek múlásával több ugrálókötelezés közben bekövetkezett balesetet regisztráltak, mint lasertag következtében szerzett sérülést! Bár a játék nevében szerepel a harc szó, a játékosok mégis nevetve és mosolyogva jönnek le a pályáról.

További információk

A pálya külön a játékhoz megálmodott, belső építész által tervezett, minőségi anyagokból kialakított tér, mely számtalan búvóhellyel, lépcsővel és galériával rendelkezik. A fények, a füstgép és az UV világítás teszi a játékot teljessé. A játék külön a lézerharchoz kialakított könnyű műanyag puskákkal folyik, mely egy szoftverrel kommunikálva lehetővé teszi azt, hogy a játék végén statisztikákat készítsünk. Legyenek Önök a leggyorsabb, a legtöbb találatot adó csapat!

Elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

Lézerharc a Küzdőtéren csoportnak

56 990 Ft

Az élmény 2018. 02. 24. és 2019. 02. 23. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: