Titanic - A szabadulás 4 fő

9 990 Ft

Az élmény 2024. 05. 19. és 2025. 05. 18. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 30 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Budapest, VI. kerület, Szinyei Merse utca

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Egy elismert bűnbanda tagjaként társainkkal már nagy hírnévre tettünk szert a Brit Birodalomban, hiszen eddig minden küldetést tökéletesen teljesítettünk. Egy rejtélyes idegentől jegyeket kaptunk a Titanicra, hogy majd New Yorkban vár ránk valaki. Már megszoktuk az ehhez kapcsolódó megbízásokat, így felszállunk a hajóra. Április 12-én egy érdekes kódot kapunk rádión. A mellékelt megoldókulccsal sikerül kibogoznunk az üzenetet: A feladat bejutni John Edward Smith kapitány kabinjába és megszerezni egy dúsgazdag iparmágnás feleségének, Mrs. Margaret Brown-nak mesés értékű nyakékét, aki mint közeli jó barátjára, a kapitányra bízta az ékszert az utazás ideje alatt. New Yorkba érve vár ránk a jutalom. Ekkor egy nagy rázkódást érzünk és a hajón pánik tör ki. Ennél alkalmasabb esemény nem lesz: elindulunk a kabinba. A zűrzavar egyre nagyobb, és egyszer csak kulcsok csörgését halljuk, majd az ajtót ránk zárják. Az idő egyre fogy. 60 perc áll rendelkezésünkre, hogy megtaláljuk az ékszert, a kabin kulcsát és kijussunk a fedélzetre, mielőtt mi is odaveszünk a hullámsírban.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

Érdemes a programra időben érkezni, ugyanis ha a csapat 25 percnél többet késik, az operátor megtagadhatja, hogy bemenjenek a játékra.

Az Élmény időtartama

A program 1 órát vesz igénybe.

Létszám

A voucher 4 fő részvételét tartalmazza.

Javasolt öltözet

Az évszaknak megfelelő, kényelmes utcai viselet javasolt.

Kísérők

14 éves kor alatt csak felnőtt kíséretével lehet részt venni a játékban (ekkor a felnőtt vállal felelősséget a kiskorúért).

Időjárási körülmények

A játék belső helyszínen zajlik, tehát nem függ az időjárástól. A helyszín a kapitány kabinja, egy korhűen berendezett “hajókabin”, ahol számtalan logikai feladat vár megfejtésre.

Egyéb információk

A játékosokat 8-99 éves korig várják, hiszen a szobában nincs félelmetes elem vagy horrorisztikus díszlet.

 

Titanic - A szabadulás 4 fő

9 990 Ft

Az élmény 2024. 05. 19. és 2025. 05. 18. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: