Tolvaj a Varázserdőben–Családi Kincskereső játék az Orczy Kertben

11 900 Ft

Az élmény 2023. 12. 03. és 2024. 12. 02. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Budapest, VIII. kerület, Orczy út

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Izgalmas szabadtéri nyomozásra hívunk most Benneteket, ahol kezetekben egy kincses térképpel, egy nyomozás vár Rátok egy gyönyörű budapesti parkban. Találjátok meg az eltűnt varázseszközöket a park területén, és nyomozzátok ki, hogy ki volt a tolvaj! Mindezt bármikor, bárkivel egyéni tempóban. A kincskereső játék a csodálatosan felújított Orczy-kertben zajlik, ahol ezzel az izgalmas játékkal megfűreszerezve egy élményekkel teli kalandtúrát kaptok, ez garantált! A játék sétálgatós része átlagosan 90 perc, mely végén a megfejtett kóddal térjetek vissza bázisunkra, ahol kinyithatjátok a kincsesládikánkat, sőt kaptok mézes-süteményt valamint ásványvizet és szörpöt, mely a csomag része.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza.

Fontos információk

A "Tolvaj a varázserdőben" szabadtéri játék egy családi móka, melyben a varázstárgyak felkutatását már 4-5 évesen is élvezik a kisebbek, de a tapasztalat az, hogy a nagyobbak, és a felnőttek is élvezettel böngészik a térképet a lelőhelyek után.

Az Élmény időtartama

Nincs meghatározott játékidő, saját tempótokban kutathattok, nyomozhattok a Park területén. A játék időtartama kb. 1,5-2 óra.

Létszám

A program vouchere minimum 2, maximum 6 fő élményét biztosítja.

Egyéb információk

A Tolvaj a Varázserdőben játék kiváló gyerekprogram, mely akár osztálykirándulások (több csomaggal, és több csapatra bontással) alkalmával is bevethető.

 

Tolvaj a Varázserdőben–Családi Kincskereső játék az Orczy Kertben

11 900 Ft

Az élmény 2023. 12. 03. és 2024. 12. 02. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: