Fröcskölő-Családi fröcskölés

25 960 Ft

Az élmény 2024. 07. 18. és 2025. 07. 17. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 30 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
1072 Budapest, Rákóczi út

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Mit szólnátok, ha azt mondanánk, hogy létezik egy hely Budapesten, ahol tetőtől talpig festékek lehettek és anélkül csinálhattok rendetlenséget, hogy ezért bárki is rossz szemmel nézne rátok? Mindezt úgy, hogy takarítanotok sem kell magatok után! Ez vár rátok, ha ellátogattok a Fröcskölőbe. Egy ecsettel a kezetekben elkészíthetitek saját egyedi, fröcskölt remekműveiteket a vásznak egyikére, melyet aztán haza is vihettek, de a falakat és egymást is összefröcskölhetitek. A védőfelszerelések, az ecsetek, a vásznak és a festék is biztosított, csak magatokat kell vinnetek és élvezni a felfordulást. A szórakozás és jó hangulat mindenki számára garantált!

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza.

Fontos információk

A Fröcskölő 3 éves kortól látogatható előzetes időpont foglalást követően. A szolgáltatás 15 éves kor alattiak számára kizárólag felnőtt kísérővel vehető igénybe. A csomag nem biztosít kizárólagos Fröcskölő használatot (a választott idősávban más vendégek is tartózkodhatnak a helyiségben).

Az Élmény időtartama

A program időtartama 45 perc.

Létszám

A voucher 4 fő, 2 felnőtt és 2 gyermek (18 éves korig) részvételét tartalmazza.

Javasolt öltözet

A Fröcskölés során használt festék a ruházati anyagok többségéből mosással eltávolítható, de nem garantálhatóan, így a viselt ruházat és cipő megválasztása ennek figyelembevételével javasolt. A helyszínen kérésre védőruházatot biztosítanak, az átöltözés során azonban nem garantálható a ruházat és lábbeli 100%-os védelme.

Egyéb információk

A vászon, a festékek és a védőfelszerelések minden résztvevő számára biztosított, a fröcskölt vásznak száradást követően haza is vihetők. A Fröcskölő csomagokhoz a helyszínen további extrák vásárolhatók: nagyobb méretű vászon, plusz vászon, plusz festék, saját védőfelszerelés.

 

Fröcskölő-Családi fröcskölés

25 960 Ft

Az élmény 2024. 07. 18. és 2025. 07. 17. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: