Fröcskölő Randi-A legőrültebb élményfestés 2 fő

13 990 Ft

Az élmény 2024. 06. 16. és 2025. 06. 15. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 30 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
1072 Budapest, Rákóczi út

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy létezik egy hely Budapesten, ahol tetőtől talpig festékes lehetsz és anélkül csinálhatsz rendetlenséget, hogy ezért bárki is rossz szemmel nézne rád? Mindezt úgy, hogy takarítanod sem kell magad után? Ez vár rád, ha ellátogatsz a Fröcskölőbe. Egy ecsettel a kezedben elkészítheted saját egyedi, fröcskölt remekműved a vásznak egyikére, melyet aztán haza is vihetsz, de a falakat és egymást is összefröcskölhetitek a barátaiddal, családoddal vagy akár a pároddal is egy egyedi randi élmény keretében. A védőfelszerelések, az ecsetek, a vásznak és a festék is biztosított, csak magadat kell vinned és élvezni a felfordulást.A szórakozás és jó hangulat mindenki számára garantált!

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza.

Fontos információk

A programon való részvételre betöltött 15 éves kortól van lehetőség előzetes időpont foglalást követően.
A csomag nem biztosít kizárólagos Fröcskölő használatot (a választott idősávban más vendégek is tartózkodhatnak a helyiségben).

Az Élmény időtartama

A program időtartama 45 perc a Fröcskölőben és további 30 perc a bárban, ahol a résztvevő párokat 1-1 pohár pezsgő vagy alkoholmentes ital és 1-1 desszert várja.

Létszám

A voucher ára 2 fő részvételét tartalmazza.

Javasolt öltözet

A Fröcskölés során használt festék a ruházati anyagok többségéből mosással eltávolítható, de nem garantálhatóan, így a viselt ruházat és cipő megválasztása ennek figyelembevételével javasolt. A helyszínen kérésre védőruházatot biztosítanak, az átöltözés során azonban nem garantálható a ruházat és lábbeli 100%-os védelme.

Egyéb információk

A vászon, a festékek és a védőfelszerelések minden résztvevő számára biztosított, a fröcskölt vásznak száradást követően haza is vihetők. A Fröcskölő csomagokhoz a helyszínen további extrák vásárolhatók: nagyobb méretű vászon, plusz vászon, plusz festék, saját védőfelszerelés.

 

Fröcskölő Randi-A legőrültebb élményfestés 2 fő

13 990 Ft

Az élmény 2024. 06. 16. és 2025. 06. 15. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: