JóGazdi élményworkshop hivatásos terápiás kutyákkal

29 900 Ft

Az élmény 2024. 06. 16. és 2025. 06. 15. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 30 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
1037 Budapest, Vergilius köz

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Vélemények

Végre egy igazi kutyás program. Minden kutya gazdinak el kellene ide jönnie. Ez valami fantasztikus, hogy mennyi dolgot lehet tanulni, hallani. 15 éve van kutyám, de sohasem gondoltam volna, hogy hallok még új dolgot a kutyatartásról. Köszi tesó, a világ legjobb ajeszét kaptam Tőled!!!! Renáta – Pilisvörösvár

Élményekkel teli hasznos program annak, akinek már van kutyája és annak is, aki kutyavásárlás előtt áll. Minden kutyatartással, képzéssel, táplálkozással kapcsolatos kérdésére választ fog kapni a résztvevő.
Ez a program egy speciális foglalkozás egy hivatásos terápiás kutyával. Lehetőség lesz megismerni képzési módszereinket és testközelből tanulni a kutyázásról egy terápiás segítő kutyával és egy speciális habilitációs kutyakiképzővel. A programon a kutyával közösen dolgozunk, tanítunk, gyakorlunk és közben beszélgetünk és tapasztalatot cserélünk a kutyázásról moderált környezetben. Kinti és benti helyszínen dolgozunk elméleti és gyakorlati blokkok váltják egymást. Megmutatjuk mit hozhat ki belőlünk egy terápiás kutya, megmutatjuk milyen életmódprogramot és képzési programot követünk.
A terápiás kutyáról érdemes tudni, hogy egy speciálisan kiképzett kutya, mely az alapvető engedelmes feladatokon túl ügyességi feladatokat is tanul és speciális helyzetekre is fel van készítve, amikkel a terápiás munka során találkozhat. A kutya a felkészültségét a terápiás kutya vizsgán bizonyítja. A terápiás kutyának ezen kívül szigorú egészségügyi elvárásoknak is meg kell felelnie.
A programon Skippy, Happy és Kabala várja nagy örömmel a résztvevőt.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

5 perccel a program előtt ajánlott megérkezni.
Saját kutya a programra nem hozható.
A programon 16 év felett lehet részt venni.
A programot 1-4 fővel indítják, a jelentkezők függvényében.

Az Élmény időtartama

A JóGazdi terápiás kutyázás 45 perces program.

Létszám

A voucher 1 fő élményét biztosítja.

Javasolt öltözet

Érdemes olyan ruhában érkezni, amit nem sajnálnak, ha kutyás lesz. A helyszínen át lehet öltözni.

Időjárási körülmények

A program kültéri és beltéri programrésszel valósul meg, kültéri fedett rész biztosított eső esetén is.

Egyéb információk

Hogyan szeretné megkapni a vouchert?
– Elektronikus formában: a vouchert azonnal töltheti vásárlást követően a visszaigazoló e-mailből. A letöltött voucher színes, A4-es méretben nyomtatható.
– Elegáns borítékban: a papír vouchert csomagban küldjük a választott szállítási úton, futárral vagy postán. A csomag tartalmaz egy elegáns díszborítékot, benne az élmény ajándék színes voucherét, továbbá egy papír ajándéktáskát, amiben átadható az ajándék, valamint egy üdvözlőkártyát kis borítékban, amire a személyes jókívánságokat lehet írni az ünnepelt részére. A díszcsomagolás ára : 990 Ft.

Elegáns boríték esetén választható kézbesítés
– Futárral, ahol a megrendelt vouchert a GLS futárszolgálat szállítja ki Önnek. Ára: 2.790 Ft.
– Postai úton a megrendelt vouchert a Magyar Posta Zrt. szállítja ki Önnek ajánlott és elsőbbségi levélként. Ára: 1.690 Ft.

Választható fizetési módok
– Bankkártyás fizetés online a CIB Bank fizetőfelületén: gyors és egyszerű fizetés, azonnali visszaigazolással és elektronikus voucher választása esetén azonnal letölthető az élmény ajándék voucher A4-es méretben, nyomtatható formában.
– Banki átutalás netbankján keresztül: következő munkanap igazoljuk vissza befizetését és küldjük voucherét a megrendelt szállítási módon. Minden, az utaláshoz szükséges információt tartalmazni fog a rendelést követően Önnek küldött e-mailünk.
– Utánvéttel a futárnak is fizethet közvetlenül a kézbesítéskor készpénzben. Ez a fizetési mód csak elegáns borítékban történő rendelés esetén választható.
– Banki befizetés egy CIB Bank fiókban: a CIB Bank bármelyik bankfiókjában befizetheti számlánkra rendelésének értékét. Következő munkanap igazoljuk vissza befizetését és küldjük voucherét a megrendelt szállítási módon. Minden, a befizetéshez szükséges információt tartalmazni fog a rendelést követően Önnek küldött e-mailünk.

Élménygarancia 3 pontja
1. Érvényes 12 hónapig: a voucher a megvásárlástól számított egy évig érvényes, így a megajándékozottnak bőven van ideje az ajándékot élményre váltani.
2. Díjmentesen cserélhető: a voucher a vásárlástól számított 30 napig bármilyen másik élményre ingyenesen cserélhető. Ha a kiválasztott élmény értéke meghaladja a megvásárolt voucher értékét, akkor a különbözetet kell megtéríteni, a csere ebben az esetben is díjmentes.
3. 30 napig visszatéríthető: amennyiben a megvásárolt élményt mégsem szeretné felhasználni vagy ajándékba adni, és ezt a vásárlástól számított 30 napon belül jelzi kollégáinknak, úgy maradéktalanul visszatérítjük a megvásárolt voucher értékét.

 

JóGazdi élményworkshop hivatásos terápiás kutyákkal

29 900 Ft

Az élmény 2024. 06. 16. és 2025. 06. 15. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: