Romantikus sétarepülés SZÍV formájú hőlégballonnal

224 990 Ft

Az élmény 2020. 05. 27. és 2021. 05. 26. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Gödöllő térsége

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

A programban résztvevők egy előre egyeztetett helyszínen és időpontban találkoznak. A hőlégballon pilótája és csapata tájékoztatja a jelenlévőket a sétarepüléssel kapcsolatos tudnivalókról, érdekességekről. Az eligazítást, és a kérdések megválaszolását követően – igény szerint a programban résztvevők bevonásával – a személyzet megkezdi a hőlégballon összeszerelését, repülésre való felkészítését.
A sétarepülésre felkészített hőlégballont, a hideg levegős feltöltést követően a pilóta felfűti a hőlégballont. A légijármű repülésre kész. A pilóta megkéri a résztvevőket, hogy foglalják el helyeiket a hőlégballon gondolájában. Kezdődhet a repülés! A sétarepülés magasságának (általában max. 450-1250 méter) megválasztása és részletei, a résztvevők vágya, és a vonatkozó szabályok szerint történik. A jó hangulat és az életre szóló élmény garantált!
A programra Gödöllő és Bercel térségében is lehetőség van!

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A programban csak olyan személy vehet részt, aki 12. életévét betöltötte, testsúlya nem éri el a 110 kg-ot, és 120 cm-nél magasabb, illetőleg beszámítható állapotban van, nem áll alkohol, vagy egyéb bódító szer hatása alatt, nem üvegcsontú és nem állapotos. A program hosszára tekintettel, javasoljuk, hogy a résztvevők, és kísérőik hozzanak magukkal elegendő mennyiségű védő-, üdítőitalt.

Ki NEM vehet részt a hőlégballonos sétarepülésben?
- 6 évesnél fiatalabb személyek szállítását a szolgáltató nem vállalja.
- A hőlégballonozás NEM EXTRÉM SPORT, de figyelembe kell venni, hogy a kosárban kb. 1 órát kell állni, ezért azok, akik nem biztos, hogy ezt végig bírják állva, nem szállíthatók hőlégballonnal.
- Súlyosan mozgáskorlátozott személyek, illetőleg 6 hónapon belül súlyos műtéten átesett, krónikus gerincbántalmakkal küzdők, üvegcsontúak, a 3. hónapon túl várandós hölgyek szállítását a szolgáltató nem vállalja. Tekintettel a hőlégballon gondolájának kialakítására, kerekes székes utas sajnos nem szállítható.

Az Élmény időtartama

A program kb. 3 órás elfoglaltságot jelent, a találkozástól az elbúcsúzásig. A sétarepülés időtartama 40-70 perc.

Létszám

A program két személy sétarepülését tartalmazza. A szolgáltató garantálja, hogy a repülés során a gondolában - a pilótán kívül – csak a két résztvevő tartózkodik.

Javasolt öltözet

Javasoljuk, hogy a résztvevők zárt ruházatban, lehetőleg kényelmes, lapos talpú cipőben érkezzenek. A felszállás közben ajánlott egy könnyed sapka viselése. A ruházat, lehetőség szerint ne, vagy minimálisan legyen műszálas.

Kísérők

A kísérők aktívan részt vehetnek a hőlégballon repülésre való felkészítésében, a földi személyzettel együtt (saját járművel) követhetik a hőlégballont, és ott lehetnek a leszállásnál, fogadva a résztvevőket. Fényképezőgépükkel vagy kamerájukkal meg is örökíthetik az eseményt.

Időjárási körülmények

Szinte egyetlen akadálya a hőlégballonos repülésnek, az időjárás. A hőlégballon az első légijármű, amivel ember a magasba emelkedett, s talán éppen ezért irányíthatatlan. Tehát, haladási sebessége, iránya, a szél erősségére, irányára van bízva. Melyet fokozottan figyelembe kell venni a repülés megkezdése előtt, mint ahogyan a csapadék lehetőségét is.
Hőlégballonozásra az év bármely szakában van lehetőség. Nyári időszakban (márciustól-októberig) a repülésre, reggel a napkeltét követő-, este a napnyugtát megelőző két órán belül, míg téli időszakban (novembertől-februárig) időjárástól függően szinte egész nap lehet repülni.

Egyéb információk

A sétarepülést követően, az először repülőket jó hangulatú avatási ceremónia keretei között felavatják. Ez az avatási mód a világon egyedülálló és hagyomány a hőlégballonosoknál. Az avatási ceremónia során névre szóló avató lap kerül átadásra, mely igazolja, hogy a résztvevők repültek hőlégballonnal.

 

Romantikus sétarepülés SZÍV formájú hőlégballonnal

224 990 Ft

Az élmény 2020. 05. 27. és 2021. 05. 26. között használható fel.

Hasonló repülős élmények a NagyNap.hu-n: