Motoros Siklóernyőzés 15 perc kamerás felvétellel

21 900 Ft

Az élmény 2024. 07. 18. és 2025. 07. 17. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 30 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Dunakanyar

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

A repülést egy rövid tájékoztatás előzi meg, melynek során a résztvevő megismerkedhet a motoros siklóernyő felépítésével, és a repüléshez szükséges információkkal. A normál siklóernyővel ellentétben vízszintes talajról startolnak. Pilóta és utasa egy kényelmes, három kerekű szerkezetben foglalnak helyet. Az utas ül elöl, így a kilátásban semmi sem zavarja. Rövid, kb 25-30 m-es gurulás után lágyan emelkednek a levegőbe. A repülési sebesség 40-45 km/h. A repülési magasság 50-400m. Bőven van idő gyönyörködni a tájban. A repülésről fényképeket és rövid videót készítenek, melyet a program tartalmaz, de érdemes saját fényképezőt, vagy kamerát hozni a levegőbe!

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

Az élményben nem vehetnek részt azok, akiknek a testsúlya nem éri el a 30, vagy meghaladja a 110 kg-ot. A részvétel alsó korhatára 8 év.

Az Élmény időtartama

A program teljes időtartama egy óra, melyből a repülési idő 15 perc.

Létszám

A repülésen a résztvevő és a sárkányrepülő pilótája vesz részt.

Javasolt öltözet

A siklóernyő teljesen nyitott, szélvédő, vagy búra nem védi a testünket a menetszéltől, ezért javasoljuk, hogy öltözzön rétegesen. Minden évszakban érdemes napszemüveget viselni.

Kísérők

Aki még nem töltötte be a 18. életévét, kérjük szülei hozzájárulását, és azt, hogy felnőtt kísérővel érkezzen a programra. Várjuk az élményben résztvevő rokonait, barátait, hogy figyelemmel kísérhessék a felszállást és a leszállást. Javasoljuk, hogy hozzanak magukkal videó kamerát és távcsövet.

Időjárási körülmények

A programon, téli időszakban is részt lehet venni, viszont a siklóernyőzés nagymértékben függ az időjárástól. Amennyiben az időjárás kedvezőtlen feltételei miatt el kell halasztani a repülést, úgy lehetőséget biztosítunk egy másik alkalommal új időpont lefoglalására.

 

Motoros Siklóernyőzés 15 perc kamerás felvétellel

21 900 Ft

Az élmény 2024. 07. 18. és 2025. 07. 17. között használható fel.

Hasonló repülős élmények a NagyNap.hu-n: