Cessna 172 repülőgép szimulátor 40 perc

Most 34% kedvezmény:

22 900 Ft helyett

15 000 Ft

Az élmény 2024. 05. 19. és 2025. 05. 18. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Díjmentesen cserélhető
  • 30 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Budapest, IX. kerület, Ipar utca

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

A szimulátor központban található verzió, egy a legmodernebb konstrukciójú Cessna 172S NAV III. A szimulátor GARMIN G1000-es avionikát kapott, és élethű kormányerő visszacsatoló rendszerrel láttuk el, így a nálunk repülő vendégek, most már valós erőket élhetnek át. Megtapasztalhatják, hogy milyen nehéz egy gyorsan süllyedő repülőt visszahúzni vízszintesbe, vagy, hogy egy ilyen relatív könnyű repülőt egy hirtelen jövő oldalszél, hogy sodorhatja le a pályáról.
Itt végre végigrepülhetünk Budapest hídjai alatt, vagy kipróbálhatjuk, hogy mennyire nehéz dolga volt annak a német pilótának, aki 1987-ben leszállt a Vörös térre.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

Repülős tapasztalat nem szükséges, a program folyamán szakavatott kolléga segít a repülés minden fázisában. A program 10 éves kortól javasolt!

Az Élmény időtartama

A szimulátoros repülés időtartama 40 perc.

Létszám

A voucher egy fő élményét biztosítja.

Javasolt öltözet

Kényelmes, utcai viselet javasolt.

Kísérők

A megajándékozotton kívül a programon még egy fő vehet részt, aki a repülő utasterében tud helyet foglalni.

Időjárási körülmények

Az időjárás nem befolyásolja a programot, mivel az beltéren zajlik.

Egyéb információk

A program elején a kabinban körülbelül 5 perc alatt megmutatják a repüléshez szükséges legfontosabb rendszereket, majd a megajándékozott beindítja a hajtóműveket.

Cessna 172-es repülőgép

A Cessna 172 Skyhawk egy amerikai gyártású egymotoros, felsőszárnyas, négyszemélyes többcélú könnyű repülőgép. A gép kivételesen sikeres konstrukció, az 1955 novemberében bemutatott gépmadárból a következő év folyamán már 1170 darabot adtak el. A legmodernebb technológiák alkalmazásával a mai napig is folyamatosan gyártásban van. A piacra került repülőgépek száma mára már meghaladta a 60.000 darabot. Széles körben használták, és használják ma is a katonai és a polgári repülésben egyaránt. A pilóták az első repülési tapasztalataikat is egy ilyen, vagy ehhez hasonló repülőgépen szerzik meg.

 

Cessna 172 repülőgép szimulátor 40 perc

15 000 Ft

Az élmény 2024. 05. 19. és 2025. 05. 18. között használható fel.

Hasonló repülős élmények a NagyNap.hu-n: