2 Days Classic szállodai utalvány 2 napos pihenés 2 fő részére

Most 30% kedvezmény:

79 900 Ft helyett

55 900 Ft

Vélemények

Imádom, hogy olyan ajándékot tudok adni, amivel nem lehet hibázni. Ezért kettőt vettem, az egyiket ajándékba adjuk a másikat magunknak. Beáta - Budaörs

A Nagynaptól vettem már hasonló szállodai utalványt és azzal már foglaltam szállást. Nagyon tetszett a megoldás és a választott szálloda is nagyon jó volt. Ezért most ezt is kipróbálom. Krisztián - Paks

2 Days Classic szállodai utalvány

Különleges és elegáns ajándék a 2 Days Classic szállodai élményutalvány. Nyugat- és Közép-Európa több városának csodás szállodái kínálnak számtalan kikapcsolódási lehetőséget. Városlátogatás és séta a főtéren, kedves kávéházak, csendes éttermek, és vásárlásra csábító üzletek között. Érdemes elmerülni a helyi kultúra, gasztronómia és divat világában.
A 2 Days Classic szállodai utalvánnyal egy éjszakát lehet foglalni 2 fő részére a közel 100 szálloda közül választva. A szállodai kínálat száma szezontól függően változhat. Az aktuális kínálatot foglaláskor lehet megtekinteni az online felületen.
Azért, hogy az élmény teljes legyen, egy 30 EUR értékű utalványt adunk a 2 Days Classic csomaghoz, melyet éttermi fogyasztásra vagy más, a szálloda által kínált szolgáltatásokra lehet felhasználni.
A szállodai utalvány elegáns fémdobozba van csomagolva, melynek értéke benne van az árban.
A 2 Days Classic szállodai utalvány 2023.12.31-ig használható fel.

Az utalvány az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza két fő részére:
1. Szálloda választási lehetőség Nyugat- és Közép-Európa több szállodája közül.
2. Két nap / egy éjszakás szállodai tartózkodás két fő részére kétágyas szobában.
3. Kiadós reggeli a szálloda kínálatából.
4. Egy szállodai szolgáltatásokra beváltható 30 EUR értékű utalvány.

A 2 Days Classic csomag tartalmaz egy plasztik kártyát, melyen a foglalási kód, az utalvány érvényessége és az internetes foglalási oldal címe található. Ezen az online felületen lehet a szállodát kiválasztani és a foglalást megtenni.
És ezután már csak egyet kell tenni: Élvezni a pihenést!

A 2 Days Classic szállodai utalvány vásárlást követően nem lehet letölteni, mivel az utalvány plasztik kártyát is tartalmaz.

 

2 Days Classic szállodai utalvány 2 napos pihenés 2 fő részére

55 900 Ft

Hasonló termékek a NagyNap.hu-n: