Magic Days Plus szállodai utalvány 4 éjszaka 2 fő részére

Most 28% kedvezmény:

49 900 Ft helyett

35 900 Ft

Vélemények

Ilyen utalványt kaptunk a második házassági évfordulónkra. Imádtam, mert a szállodák közötti válogatás nagy élmény volt. Végül egy olasz szállodát választottunk. :-) Nóra - Dunaharaszti

Ötletes ajándék és nem egy sima szállodai utalvány. Fiamék szeretnek utazni, majd innen kiválasztják, hogy hová szeretnének menni. Tényleg nagyon tetszik ez a megoldás. Zoltán - Budapest

Magic Days Plus szállodai utalvány

A választás szabadságát kínálja a Magic Days Plus szállodai utalvány. Nem csak a szállodát lehet kiválasztani a több országot érintő kínálatból, de azt is el lehet dönteni, hogy egy vagy két alkalommal történjen a felhasználás. Ezért igazán különleges ajándék a Magic Days Plus szállodai utalvány. Városlátogatás, wellness pihenés, gasztronómiai túra vagy üzletek látogatása a cél, ez a csomag könnyedén hozzá igazítható.
A Magic Days Plus szállodai utalvánnyal egy személy négy éjszakát vagy két fő két éjszakát foglalhat Nyugat- és Közép-Európa szállodái közül választva. A szállodai kínálat száma szezontól függően változhat. Az aktuális kínálatot foglaláskor lehet megtekinteni az online felületen. Fontos, hogy az utalvány az étkezéseket nem tartalmazza, a reggeli és a vacsora ára a választott szállodában kötelezően fizetendő.
A szállodai utalvány elegáns fémdobozba van csomagolva, melynek értéke benne van az árban.
A Magic Days Plus szállodai utalvány 2025.12.31-ig használható fel.

Az utalvány az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza két fő részére:
1. Szálloda választási lehetőség Nyugat- és Közép-Európa több szállodája közül.
2. Öt nap / négy éjszakás szállodai tartózkodás két fő részére kétágyas szobában.
2. Az összesen 4 éjszaka 2x2 éjszakás üdülésre is beváltható.
4. A szállodában a reggeli és a vacsora ára kötelezően fizetendő.
5. Plusz exkluzív élményszolgáltatás két vagy több éjszakás foglalások esetén a választott szálloda ajánlatából.

A Magic Days Plus csomag tartalmaz egy plasztik kártyát, melyen a foglalási kód, az utalvány érvényessége és az internetes foglalási oldal címe található. Ezen az online felületen lehet a szállodát kiválasztani és a foglalást megtenni.
És ezután már csak egyet kell tenni: Élvezni a pihenést!

A Magic Days Plus szállodai utalvány vásárlást követően nem lehet letölteni, mivel az utalvány plasztik kártyát is tartalmaz.

 

Magic Days Plus szállodai utalvány 4 éjszaka 2 fő részére

35 900 Ft

Hasonló termékek a NagyNap.hu-n: