Quad és rally autó

1. oldal

Rally autó, quad

Meredek domboldal, vagy tengelynyi sár? Olyan helyekre és körülmények közé is eljuthatsz négy keréken, amikre eddig gondolni sem mertél! Tapasztald meg, milyen keresztben megérkezni egy kanyarba, vagy egy salakos pályán feszegetni egy quad határait! Rengeteg tapasztalattal - és persze élménnyel - fogtok hazatérni, ha ezek közül az élményprogramok közül választasz most!

Élménykereső

Az Ön keresése:

  • {{labelCategory.name}}

Résztvevők száma:

Ár:

  • tól ig

Élmények:

Kulcsszó:

A quadozásba mindenki beleszeret

Aki ült már ilyen négykerekű bulldogon, az tudja, mekkora adrenalin löketet ad a quadozás. Bár sokkal kisebbek, mint az autók, jókora erő lakozik ezekben a járművekben, amiket sem az autók, sem a motorok közé nem sorolunk igazán.
A quadozás igazi felejthetetlen off-road élményt ad, aminek során bizony előfordulhat az is, hogy nyakig, de minimum derékig poros vagy sáros leszel. Nem árt emiatt olyan ruházattal készülni, amit nem sajnálsz annyira.
Dombon fel, árkon le, keresztül a pusztán, és szlalomozva az erdőben - a quadokkal bárhova eljuthatsz, és megfelelően, a szabályokat betartva használata teljesen biztonságos is.
Az érzés, amit ad, miközben feletted az ég és a napfény, alattad meg a hatalmas huppanások, semmivel sem összehasonlítható.
Kortól, nemtől függetlenül a quadozás egy olyan szabadtéri program, amibe csak beleszeretni lehet.
Ülhetsz egyedül, vagy párosan is a járművön, így baráti társasággal éppúgy eszement élmény, mint pároddal kipróbálni.
A quad használata előtt egy kb.30 perces oktatáson kell részt venni, mert bizonyos alapszabályokat be kell tartani, hogy senkinek ne essen baja, és ne veszélyeztessünk másokat. A vadregényes élményajándékhoz természetesen jár a túravezető, akivel bebarangoljátok a helyszínt, de jut épp elég idő az önfeledt, önálló crossozásra is.
Miközben előtör belőled a gyerek, vagy épp a G.I. Joe, és valósággal átkerülsz egy másik dimenzióba, a táj szépségében is gyönyörködhetsz, főleg a visszavezető útszakaszokon.
A quadozás kitűnő csapatépítő program is, hiszen csapatostul csapathatjátok a természet lágy ölén a terepmotorozást.

Hadd füstöljön az a gumi - irány a rally pálya

Minden férfi, és néhány nő is álmodik arról, milyen lehet egy több száz lóerős versenyautót vezetni, kipörgetni a gumikat, driftelgetni, mint a filmekben, és uralmunk alá hajtani egy profi gépet. Ebben a fantasztikus élményben lehet része azoknak, akik a számos rally autó vezetés programunkból választanak maguknak.
Vannak járművek, melyeket a Hungaroringen próbálhatsz ki, és vannak, amiket rallycross pályán tesztelhetsz. Az autók szerelmesei életre szóló élményt kapnak a valódi versenypályán, miközben megtapasztalják az itt és most pillanatát. A vezetés ideje alatt a jobb első ülésben helyet foglal egy profi pilóta, aki instrukcióival segíti a résztvevőt, hogy valóban életre szóló élményben legyen része, és természetesen elő-oktatás is tartozik minden élményvezetéshez.
A rally autós programok tuti meglepetések pasiknak éppúgy, mint baráti társaságoknak, de természetesen a merészebb hölgyek is beülhetnek a volán mögé, ha ez leghőbb vágyuk. Válogass kínálatunkból, hiszen vezethetsz 450 lovas Ford Fiestát, Audi S1-et, Subaru Imprezát, BMW E34-et, Toyotát, de akár egy feltunningolt Lada 2105-öst is!
Ideje sebességbe kapcsolnod!

Válassz bármilyen élményajándékot is, hidd el, nagy nap lesz a számotokra, amikor átélitek!