Extra ajándékcsomag Nőknek

34 900 Ft

Az élmény 2023. 02. 02. és 2024. 02. 01. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Vélemények

Nekem nem könnyű ajándékot választani, már többen mondták. Ennek az ajándékcsomagnak nagyon megörültem. Még életemben nem repültem csak nagy géppel, viszont a motor siklóernyőzés fantasztikus volt. Nem gondoltam, hogy ilyet valaha kipróbálok. Edina - Telki

Két hete kaptam a születésnapomra, biztos, hogy az Angyalműhelyt fogom választani. Már nagyon várom! :-) Erika - Kaposvár

Ezt az ajándékcsomagot a kényeztetés mellett az aktív életet kedvelő nők részére állította össze ajándékszakértőnk. A csomagban több, mint 10 különböző program található, amiből egyet lehet választani. A dayspa világából számos csodás ajánlatunk van. A Perzsa tüze program során a keleti fűszerek, a holttengeri só és az illóolajak hatóanyagai segítik a teljes ellazulást. Különleges érzés a mediterrán világ hangulatát idéző citrusos növényi fürdő és a menta, édesnarancs és kaffír élénk, fanyar illatának keveredése. Ha a kényeztetés helyett az aktív programokra esik a választás, akkor ajánljuk a siklóernyős tandem repülést, ahol a szelek szárnyán lehet utazni és a magasból szemlélni a lent elterülő tájat.Valóra váltjuk az álmokat!

Fontos információk

Az ajándékcsomag érvényességi ideje a voucher felső részén szerepel, amely a vásárlástól számítva 12 hónap. Ez idő alatt kell választani egy élményt a csomagból és részt venni a programon.
A voucher beváltásában ügyfélszolgálatunk segítséget nyújt.
A kiválasztott élményen, az ajándékcsomag érvényességi idején belül, azaz egy éven belül lehet részt venni.
A választható programok listája időnként változhat például az évszakok miatt. Illetve kerülhetnek fel új programok és szűnhetnek meg korábbi programok. Az ajándékcsomag beváltásakor az aktuális listából lehet választani, ami számos színes programot tartalmaz.

Élményajándék csomag felhasználása

Az élményajándék csomag beváltása egy alkalommal történhet és a csomagban található élmények közül egy program választható.

Választható programok

Édes Júliám DaySpa csomag 1 fő
Félnapos Vadvízi Evezés a Salzán
Varázslatos meleg lávaköves masszázs
Koktél és limonádé élményprogram
JóGazdi élményworkshop hivatásos terápiás kutyákkal-1 fő
Éneklés egy profi hangstúdióban
Motoros siklóernyőzés 25 perc kamerás felvétellel

 

Extra ajándékcsomag Nőknek

34 900 Ft

Az élmény 2023. 02. 02. és 2024. 02. 01. között használható fel.

Hasonló ajándék csomagok a NagyNap.hu-n: