Driftiskola gyerekeknek

33 000 Ft

Az élmény 2024. 06. 16. és 2025. 06. 15. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 30 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Tököli reptér

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Ez a vezetéstechnikai program Magyarország első és egyetlen KIZÁRÓLAG gyerekeknek szóló programja! A csapatunk által összeállított feladatsor biztonságos körülmények között, profi pilóták felügyelete mellett szakszerűen átalakított autóval gyerekek és hölgyek számára kínál lehetőséget az autósportba való betekintéshez. A jármű egy mazda mx-5 élményroadster speciálisan átalakítva!

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A megvásárolt program vouchere tartalmazza a partner elérhetőségeit. A minimális életkor 10 év! A hölgyek kortalanul, a fiúk 15 éves korig jelentkezhetnek!
A programot legkésőbb 24 órával a kapott időpont előtt lehet lemondani, ellenkező esetben a voucher felhasználtnak tekinthető!

Az Élmény időtartama

A program időtartama 15 perc (melybe a hűtőkör is beletartozik).

Létszám

A voucher 1 fő részvételét tartalmazza.

Javasolt öltözet

Az autózás speciális öltözetet nem igényel, de minden esetben az évszaktól függetlenül szükséges a hosszú felső, illetve hosszú nadrág viselése. Bukósisakot és tűzállómaszkot biztosítanak a résztvevő számára.

Kísérők

A rendezvényre a kísérők száma nincs korlátozva, így szívesen várják a rokonokat, barátokat is.

Időjárási körülmények

A programot extrém időjárási körülmények között elhalasztják, de ebben az esetben lehetőséget biztosítanak másik időpont foglalására.

Egyéb információk

A programra részvételéhez szükség van alapvető feladatértéshez, továbbá a testmagasság és a testsúly szabhat még határt a részvételhez. Ezt egyeztesse velünk!

 

Driftiskola gyerekeknek

33 000 Ft

Az élmény 2024. 06. 16. és 2025. 06. 15. között használható fel.

Hasonló élményvezetés a NagyNap.hu-n: