Quad Túra a Pusztában 1 óra

18 000 Ft

Az élmény 2022. 01. 20. és 2023. 01. 19. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Sarlóspuszta Koronglőtér

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Egy Yamaha Grizzly nyergében próbálhatják ki a terepmotorozás e speciális formáját az off-road szerelmesei a nyílt terepen! Hatalmas élmény felfedezni ennek a gépnek a képességeit egy ilyen terepen. A környezet páratlan a maga nemében, ősgyepes dombok, erdőkkel, hosszú füves völgyekkel tarkított területek váltakoznak. Profi szakemberek segítik a próbálkozó résztvevőket.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

16 éves kortól vehető igénybe a program.
Minden esetben kauciót kell készpénzben a szolgáltatónak a quad átvételekor fizetni, függetlenül a túra időtartamától. Kaució: 50.000 Ft.

Az Élmény időtartama

A program 60 perces.

Létszám

A voucher 1 fő részvételét tartalmazza.

Javasolt öltözet

A program a szabadban kerül megrendezésre, így az időjárási viszonyokhoz illő kényelmes, sportos ruházat javasolt. A program idejére biztosítják a szükséges kiegészítőket.

Időjárási körülmények

A programot extrém időjárási körülmények között nem tartjuk meg, de természetesen lehetőséget biztosítunk egy újabb időpont egyeztetésére.

A Quad

Régen a quadokat a farmerek használták birtokaikon. A quad őse az ATV (All Terrain Vehicle = jármű minden terepre) volt. Az ATV három kerékkel rendelkezett és Trike-nak hívták.

 

Quad Túra a Pusztában 1 óra

18 000 Ft

Az élmény 2022. 01. 20. és 2023. 01. 19. között használható fel.

Hasonló élményvezetés a NagyNap.hu-n: