Ismerkedés a lövészet világával: kis kaliberű tűzfegyverek

11 900 Ft

Az élmény 2017. 12. 11. és 2018. 12. 10. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Somogyaszaló, Hegyi utca

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Programunk lehetőséget nyújt kis kaliberű (0.22 LR) felhasználóbarát pisztoly, puska és géppisztoly kipróbálására. A csomag tartalma: Anschütz Match 54 0.22 LR kaliberű távcsöves sportpuska 10 db lövés; Tula MCM 0.22 LR kaliberű félautomata sportpisztoly 30 db lövés; Anschütz MSR RX 22 G Desert 0.22 LR kaliberű géppisztoly „FN SCAR” 20 db lövés. A programot különösen ajánljuk hölgyeknek!

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A programon szigorúan 18 év felett lehet részt venni. A megvásárolt program vouchere tartalmazza a szolgáltató partner elérhetőségeit.

Létszám

A voucher 1 fő élménylövészetét tartalmazza.

Időjárási körülmények

Az időjárás befolyásolhatja a programot, ezért érdemes ez ügyben egyeztetni a szolgáltató partnerrel. Rossz idő esetén természetesen új időpontot biztosítanak.

Egyéb információk

A lövő a fegyverekkel különböző távolságra elhelyezett, változatos típusú (bukó, rögzített, elforduló és papír FBI emberalak) célokat fog leküzdeni.

Egyedi információk

Nem csak lövészeti lehetőséget kapnak a vendégek hanem a maguktól elvártnál lényegesen jobb teljesítményt fognak nyújtani életkortól, nemtől és előzetes gyakorlattól függetlenül.

Elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

Ismerkedés a lövészet világával: kis kaliberű tűzfegyverek

11 900 Ft

Az élmény 2017. 12. 11. és 2018. 12. 10. között használható fel.

Hasonló extrém élmények a NagyNap.hu-n: