MonsteRoller túra Budapesten idegenvezetővel 1 fő 2 óra

15 500 Ft

Az élmény 2024. 06. 16. és 2025. 06. 15. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 30 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Budapest, V. kerület, Március 15. tér

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

A MonsteRoller a várost az Ön játszóterévé változtatja: élje át a semmihez nem hasonlítható élményt ezen a 100%-ban elektromos rolleren a teljes mértékben szabadon választható útvonalú vezetésen! A MonsteRoller olyan stabil, akár egy kismotor, azonban használata olyan egyszerű akár egy roller – nem igényel előzetes motoros tapasztalatot vagy jogosítványt, ráadásul mivel elektromos kerékpárnak számít, így Budapesten bármely kerékpárúton is használható. A program tartalmazza az élő idegenvezetői kíséretet, így kiváló választás azoknak akik az útvonalakat vagy a Budapesti közlekedést kevésbé ismerik!

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

Súlyhatár: 150 kg. A vezetés önállóan csak 18 év felett lehetséges, nagykorú kíséretével pedig 14 éves kortól. A programon mindenki csak saját felelősségére tud részt venni. Érdemes a szolgáltató partnerrel a felhasználás előtt legalább 14 nappal időpontot egyeztetni.

Az Élmény időtartama

Az élmény időtartama 120 perc.

Létszám

A voucher 1 fő élményét tartalmazza.

Javasolt öltözet

Javasoljuk a kényelmes, évszaknak megfelelő, sportos ruházat viselését. Bukósisak és egyéb védőfelszerelések biztosítva vannak a partner által.

Kísérők

A program jellege miatt nehézkes a rokonok, barátok számára az élmény végig követése, persze az indulásnál minden vendéget szívesen látnak.

Időjárási körülmények

A program extrém időjárási körülmények között elmaradhat, de természetesen lehetőség van másik időpont egyeztetésére.

MonsteRoller

A MonsteRoller egy teljesen új elektromos meghajtású roller, amely korszerű lítium-ion akkumulátorának és közvetlen meghajtású motorjának köszönhetően a leghalkabb és egyben legszórakoztatóbb városi mobilitási megoldás. Gyerekkori álmát, amelyről eddig nem is tudott: élje át!

 

MonsteRoller túra Budapesten idegenvezetővel 1 fő 2 óra

15 500 Ft

Az élmény 2024. 06. 16. és 2025. 06. 15. között használható fel.

Hasonló extrém élmények a NagyNap.hu-n: