Lézerharc a Mátrában 2 óra

5 090 Ft

Az élmény 2021. 10. 28. és 2022. 10. 27. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Mátrafüred buszvégállomás

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Ez a játék valós terepen, valós szituációkban, igazi ellenfelekkel szólítja harcba. Mátrafüreden a Kálló-völgyében, a zsiványok tanyáján csapatok és családok játszhatnak a programozható fegyverekkel 4-50 főig. Valósághű szerepjátékokat élhet át, akár még zászlószerzési stratégiákkal is kombinálhatja az akciót. A lézerharcban a gyors gondolkodás és a döntésképesség teszi az embert jó játékossá.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A lézerfegyver nem okoz sérülést.A működési elvük a TV távirányítójához hasonló, nem is lézer, hanem infravörös tartományban működik, abszolút veszélytelen.

Az Élmény időtartama

Az extrém program 2 órás.

Létszám

A program vouchere 1 fő részvételét biztosítja. A játékhoz szükséges minimum létszám 6 fő.

Javasolt öltözet

A játék nincs életkorhoz kötve, nincs semmilyen káros hatása az emberi testre, nem igényel különleges védőruházatot, nem kell védőmaszkot viselni, teljesen biztonságos. Javasoljuk a kényelmes, téli évszaknak megfelelő, sportos ruházat viselését.

Időjárási körülmények

A program extrém időjárási körülmények között elmaradhat, de természetesen lehetőség van másik időpont egyeztetésére. Javasoljuk a kényelmes, sportos ruházat viselését.

Egyéb információk

A program helyszínén a szolgáltatónak 999 Ft/fő/nap Erdőhasználati és balesetbiztosítási díjat kell készpénzben kiegyenlíteni. Ezen biztosítás árát a voucher nem tartalmazza.

Mátrafüred

Mátrafüred határában a Somor- és a Csatorna-patakok közötti Benevár-bérc déli végén, 471 méter magasságban található Bene várának romja. Mátra vidékének legkorszerűbb erődítménye.

 

Lézerharc a Mátrában 2 óra

5 090 Ft

Az élmény 2021. 10. 28. és 2022. 10. 27. között használható fel.

Hasonló extrém élmények a NagyNap.hu-n: