Születésnapi pálinka túra látványfőzde látogatással, ajándékkal 2 fő

26 990 Ft

Az élmény 2023. 03. 22. és 2024. 03. 21. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Visegrád, Rév u.

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

„Egészségedre!” Általában így indul egy igazi szülinapi buli. A hangulathoz és a koccintáshoz minden együtt van a ZUGFŐZDE Pálinkamúzeumban. A programon meglepetésként az ünnepelt 1 db születésnapi pálinka címkét is tervezhet a múzeum címketervező szoftvere segítségével. A címkét azonnal kinyomtatják és ajándékként átadják a születésnaposnak.
Majd egy pálinkatörténeti előadáson vesznek részt, 4 gyümölcspálinkát kóstolnak pálinkakorcsolyákkal a vendégek. A túra végén látogatást tesznek a Pálinkamúzeum látványfőzdéjében egy kis modern technikai ismeretszerzésre.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A programon való részvétel korhatára 18 év.

Az Élmény időtartama

A pálinka túra időtartama kb. 60 perc. Kezdési időpont: a szolgáltató által küldött visszaigazolásban megjelöltek szerint.

Létszám

A voucher 2 fő pálinka túráját tartalmazza.

Egyéb információk

Ezen a programon megismerkedhet a pálinkafőzés történetével az etruszkoktól kezdve a Gall-féle főzőberendezésen át napjainkig és bepillanthat a tiltott pálinkafőzés trükkjeibe illetve megtudhatja az igazi visegrádi zugfőző titkokat.

A pálinkakóstoló

A kóstolót a lágyabb ízű almatermésűektől indul a karakteresebb csonthéjas gyümölcsökön át az igazán zamatos bogyós termésűekig.

 

Születésnapi pálinka túra látványfőzde látogatással, ajándékkal 2 fő

26 990 Ft

Az élmény 2023. 03. 22. és 2024. 03. 21. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: