Éneklés egy profi hangstúdióban, videóklippel

48 000 Ft

Az élmény 2021. 10. 28. és 2022. 10. 27. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
2030 Érd, Lőcsei utca

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Akkor válaszd ezt az ajánlatot, ha egyéni énekesnek szeretnél egy hatalmas stúdióélményt ajándékozni!
A voucher 1 dal feléneklésére jogosít fel, meglévő zenei alapra, melyet a felvétel után keverünk, és masterelünk. Az énekes egy valóban profi hangfelvételt fog kapni, amit ő is szívesen fog hallgatni, mert mindent megteszünk, amit a mai sztároknál meg szoktak, tehát helyre húzzuk a hangját, beeffektezzük, és a zenébe illesszük.
A dal felvétel után a stúdióban videóklipet is forgatunk! A felvett dalhoz több kameranézetből készítünk stúdióklipet, melyet utána az ünnepelt feltehet a közösségi oldalára, vagy az internetre, így lesz az élmény garantáltan maradandó.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

Fontos, hogy nálunk a hangmérnök felvételvezetőként is jelen van a felvétel közben, tehát végig vezeti, inspirálja a zenészt, így aki először jár stúdióban, az is fel tud venni egy dalt.

Az Élmény időtartama

A program időtartama 2-4 óra.

Létszám

A voucher 1 fő élményét biztosítja.

Egyéb információk

Hangstúdiónk 2009 óta működik, így a legkülönbözőbb tudásszintű és stílusú zenészekkel találkoztunk már, és a felvétel végeredménye mindig felülmúlta a zenészek várakozásait. Ez azért lehetséges, mert igyekszünk mindenkivel megtalálni a közös hangot, segíteni a felvételben, és nem csak megnyomjuk a REC gombot.

 

Éneklés egy profi hangstúdióban, videóklippel

48 000 Ft

Az élmény 2021. 10. 28. és 2022. 10. 27. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: