Trabantos élményvezetés, kincskereséssel a Dunakanyarban

Most 29% kedvezmény:

49 350 Ft helyett

34 900 Ft

Az élmény 2020. 08. 06. és 2020. 08. 31. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Szentendre, Ady Endre út

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Vélemények

Nagyon jól összerakott program, nagyon élveztük minden percét. A férjem, mint egy gyerek, örömködött, hogy vezethet egy Trabantot. Eszter - Budakeszi

A kincskeresés is jó volt, de Trabanttal autózni nagyon nevetséges dolog. Hihetetlen, hogy nem is olyan régen ilyennen közlekedtek. Szandra - Budapest

Trabant. Ki ne ismerné? Valakinek volt, valaki csak vezette, valaki csak ült benne, valaki csak szeretett volna. A lehetőség itt van. Sőt vezetheti is a papírjaguárok valamelyikét, ha benevez erre a túrára. Ezek a csodák arra hivatottak, hogy megmutassák Önnek a Dunakanyar szépségeit. A túra folyamán, kijelölt helyekre kell elvinni a Zwickauból származó, már-már ereklyének számító autót, ahol kisebb fejtörő után indulhat a következő állomásra. A hat települést érintő körtúra folyamán nyolc kötelező állomás van, melyeket GPS, térképek és fotók segítségével kell megtalálni. Útközben egy-két fénykép erejéig, érdemes megállni a táj szépsége miatt.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A szolgáltató partner elérhetőségeit a megvásárolt program vouchere tartalmazza.
A programra a téli hónapokban nem lehetséges az időpont foglalása.

Az Élmény időtartama

A program időtartama 3 óra.

Létszám

A voucher ára maximum 4 fő részvételét tartalmazza.

Javasolt öltözet

Kényelmes, az évszaknak megfelelő öltözet javasolt. A programhoz szükséges kellékeket, eszközöket biztosítják a szervezők!

Időjárási körülmények

A programot nem befolyásolja az időjárás, csak nagyon extrém időjárási körülmények között maradhat el, viszont ilyen esetben lehetőséget biztosítanak másik időpontra. A programot télen nem indítják!

Egyéb információk

A gépjárművet csak érvényes "B" kategóriás jogosítvánnyal lehet vezetni, a KRESZ szabályainak betartása mellett.

A Trabant 601-es

A Trabant 601 háttértörténetét tanulmányozva hamar világossá válik, hogy ez a modell volt a Német Demokratikus Köztársaság válasza a nyugat-német népautóra, a Volkswagen Bogárra. Megtervezésekor az volt a cél, hogy egy olcsó, de megbízható autó jöjjön létre, melynek javítása és fenntartása is egyszerű és kis költségekkel jár. A maga idejében a Trabant 601 több szempontból is modernnek számított, elsőkerék-meghajtása, alacsony fogyasztású motorja, önhordó, kompozit elemekből felépülő karosszériája és független felfüggesztése miatt. Az idő előrehaladtával az egyetlen komoly hátrányt takarékossága ellenére, a második világháború előttről származó, DKW alapokon nyugvó kétütemű motor jelentette.

 

Trabantos élményvezetés, kincskereséssel a Dunakanyarban

34 900 Ft

Az élmény 2020. 08. 06. és 2020. 08. 31. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: