Profi versenyautó szimulátor 30 perc 2 fő

9 990 Ft

Az élmény 2018. 02. 24. és 2019. 02. 23. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Budapest, IX. kerület, Soroksári út

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Ez a valósághű, profi versenyautó szimulátor a hétköznapi ember számára is lehetőséget ad, hogy kipróbálja, miként edzenek a világhírű tesztpilóták. Az élmény teljes mértékben valósághű. A résztvevők szinte 100%-ban igazi vezetésélménnyel térhetnek haza. Egy menet a Forma 1-es autóval 200-300 km/h-val száguldani, vagy rally-versenyen keresztbe csúszni a kanyarokban. Tökéletesen szimulálódik az út tapadása, a testet érő G erőhatások is, a gyorsaság érzetéről pedig a 3D technika gondoskodik. A program hétfőtől pénteki elérhető!

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

Miben különbözik ez a szimulátor, és a Magyarországon eddig kipróbálható gépek? A nagy különbség a gépek mozgása és magassága, valamint a gyorsaság, azaz amilyen sebességgel ezeket a mozgásokat elvégezik. A gépek előre, hátra, oldalra mozognak, félméteres magasságig emelkednek-süllyednek, a maximális dőlései 30%-osak, és 90%-ban képesek oldalra fordulni. Ez teszi lehetővé, hogy az érzékeinket is becsapva elhitessük magunkkal, valóban egy versenyautó kormánya mögött ülünk.

Az Élmény időtartama

A program 30 perces. A szimulátor használata fizikálisan igencsak megterhelő.

Létszám

A vouchert maximum 2 fő veheti igénybe, ők döntik el, hogyan osztják fel egymás között a 30 percet.

Időjárási körülmények

Az időjárás nem befolyásolja a programot.

Egyéb információk

A szimulátor a legnépszerűbb szimulátor-programok legtöbbjével tökéletesen működik, mint például a DIRT3, az rFactor, és a liveForSpeed. A játékokban választható autók száma, a pályák felépítése, és a rendkívül széles motorválaszték a szimulátorban is élvezhető: akár otthon megszokott beállításokat is feltölthetik a szimulátorra, hogy így teszteljék a rendszert.

Elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

Profi versenyautó szimulátor 30 perc 2 fő

9 990 Ft

Az élmény 2018. 02. 24. és 2019. 02. 23. között használható fel.

Hasonló autós-motoros élmények a NagyNap.hu-n: