Ajándék születésnapra

1. oldal

Születésnapi ajándék

Nincs ötleted? Szeretnéd, ha a számtalan sablonos ajándék helyett olyat adhatnál, amely biztosan telitalálat, és amelyet az ünnepelt sosem felejt majd el? Lepd meg a szülinapost – vérmérséklettől függően – egy idilli kikapcsolódással vagy egy extrém sportos kihívással! Elektronikus vouchereinkkel akár az utolsó pillanatban sincsen túl késő: vásárold meg online, nyomtathasd ki, és már ajándékozhatod is a több száz program bármelyikét!

A születésnapok mindenki életében különleges alkalmak, és az ezekre kapott ajándékok a legszemélyesebbek - jó esetben. Az igazán jó születésnapi ajándék valóban személyre szabott, megérinti az ünnepelt szívét, esetleg kihúz egy pontot a bakancslistájáról, de mindenképpen extrán emlékezetes. Ha számodra is fontos az a személy, akit megajándékoznál, válassz a több tucat különleges születésnapi ajándékunk közül!

Élménykereső

Az Ön keresése:

  • {{labelCategory.name}}

Résztvevők száma:

Ár:

  • tól ig

Élmények:

Kulcsszó:

Ajándék, amire el is kísérheted

Ha már most biztos vagy benne, hogy nem akarod kihagyni te sem azt a fantasztikus élményt, amit a szülinapos átélhet, akkor válassz olyan programot, ami legalább kettőtöknek szól. Számos lehetőség van, attól függően, hogy mennyire vagytok bevállalósak, illetve, hogy inkább a testeteket vagy az agyatokat szeretnétek próbára tenni. Ha izgalmakra és rejtélyekre vágytok, akkor lepd meg a születésnapost egy rejtélyes vacsora - szerepjáték esttel, vagy egy szabadtéri nyomozós kalanddal! Ha inkább romantikáznál vele, irány a naplemente, méghozzá a felhők közül nézve! De, ha ennél több izgalmat akarsz, választhatsz egy Csernobil vagy egy Szökés tematikájú szabadulós játékot is.
Ám, ha erre is csak legyintesz, itt a megoldás! Irány egy közös quadozás, csak aztán jól kapaszkodjatok!

Szülinapi ajándék harcosoknak

Az izgalmakat megtartanád, de te inkább csak néznéd, ahogy a születésnapos kiélvezi a programot? Akkor küldd csatába egyedül, te pedig csak nevess, vagy épp rágd a körmöd az izgalomtól, hogy a születésnapi ajándékod mennyire bombasztikus élmény! Az adrenalin függőknek ugyanis egy zsáknyi meglepetés közül választhatsz, legyen az a virtuális valóság, vagy igazi lövészet!
Meglepheted akár egy nagyon durva siklóernyőzéssel is, vagy egy vadvízi túrával.

Benzinszagú ajándékok

Még jogsira sem lesz szükségetek ezekhez az élményekhez! Nálunk, a NagyNap.hu-n rengeteg autós, motoros, hajós élmény közül szemezgethettek!
Az autók szerelmesei választhatnak egy jó öreg retro verseny Ladás élményt, de akár egy Chevit vagy egy Ferrarit is! Ha viszont a négy kerék legyen inkább egy gokarté, akkor irány a Hungaroring, vagy egy belvárosi elektromos gokartpálya!
És, ha még ezt is fokoznád, jöjjön egy MonsterTruck vezetése! Erre biztosan nem mondja azt a szülinapos, hogy apró figyelmesség.

Varázsold el a születésnapost

Ha másféle különlegességgel szeretnéd őt elkápráztatni, akkor két megoldás is van! Az első, hogy szó szerint elvarázsolod, és befizeted egy bűvész iskolába! Csak nehogy végül te végezd nyúlként a kalapban!
Ha pedig inkább a gasztronómia révén szeretnéd lenyűgözni, akkor a Villány szívében található Bock Hotel csomagja garantáltan mesebeli élményt nyújt ma, hiszen 4 fogásos vacsora és 10 tételes borkóstoló is van benne! És akár ott is maradhattok!
Válassz bármilyen élményajándékot is, hidd el, nagy nap lesz a számotokra, amikor átélitek!