Ajándék nőknek

1. oldal

Ajándék nőknek

Minden nő mást és mást kedvel. Akár a lazítással, akár az extrém sportokkal lehet kedveskedni nő ismerősödnek, a NagyNap.hu-n garantáltan megtalálod azt az élményt. A számtalan sablonos ajándék helyett olyat adhatsz, amelyet a kiszemelt sosem felejt el. Lepd meg hölgy ismerősödet temperamentumtól függően egy különleges pihenéssel vagy egy szédítően izgalmas kihívással!

Nőnek lenni jó. És adni is jó. Sőt, jobb adni, mint kapni. Szóval kétségkívül, egy nőt megajándékozni legalább akkora élmény, mint, amikor te magad kapsz meglepetést, hiszen a nők imádnak örülni, és azonnal hangot is adnak annak, ha egy ajándék betalál. Meg annak is, ha nem. Mi garantáljuk, hogy az oldalunkon olyan ajándék arzenált találsz nőknek, amit sehol másutt, és már maga a lehetőségek átnézése is élmény lesz. Sőt, garantáljuk, hogy te is kedvet kapsz ahhoz, hogy betársulj kedves hölgy ismerősöd mellé a programba! Ne aggódj, itt egy helyen megtalálsz mindent, neked csak pár kattintás lesz, és máris olyan meglepetést szerzel, amit jó lesz felidézni a közös találkozások alkalmával.

Élménykereső

Az Ön keresése:

  • {{labelCategory.name}}

Résztvevők száma:

Ár:

  • tól ig

Élmények:

Kulcsszó:

Ajándék romantikára vágyóknak

Sok nő szereti a romantikus ajándékokat, a személyre szabott kedvességeket, amikor a gesztus szinte többet jelent, mint maga az ajándék. Szóval, ha lelkileg akarsz nagyon betalálni, és a kiszemelt nő egy széplélek, akkor egy romantikus panoráma repülés vagy sétarepülés pont jó lehet nektek! Ha kimondottan szeretnéd, hogy kettőtökről szóljon a program, akkor nyűgözd le egy nem mindennapi mozival! Ez a privát lehetőség ugyanis azt kínálja, hogy saját házi videóitokat tudjátok megnézni egy privát moziteremben! Erre még Tarantino is befizetne!
Ha viszont a barát/nődet és nem a párodat készülsz meglepni, akkor nektek találták ki a Szelfimúzeumot, és az élményfestést is!

Meglepi konyhatündéreknek

Még ha klisés is, a nők imádnak a konyhában szorgoskodni, sütni vagy főzni, édeset, vagy sósat, ez valahogy az ösztöneikben van. Hiszen imádnak adni és meglepni, azokat, akik fontosan nekik. Itt az ideje, hogy őt is meglepjék egy olyan gasztro élménnyel, ami által tanul is, és jól érzi magát. Végül pedig büszke lesz magára, hiszen újabb fogáasokat írhat fel a listájára. Ha egy gasztroangyalt készülsz meglepni, ajánljuk figyelmedbe a cukormentes sütőkurzust, vagy a szintén egészséges fitnesz édességek kurzusát, de ha valami sósra pályázol, egy tenger gyümölcsei főzőest lehet telitalálat.
Ám ha a kiválasztott egy igazi kávéimádó díva, akkor is több lehetőség van, hogy meglepd, hiszen választhatsz kávé kultúra programot, vagy akár barista kurzust is - nem is egyfélét!

Kényeztető ajándék nőknek

A nők sokat hajtanak, egyszerre kell megfelelniük otthon, és a munkahelyükön, nem kevés energiát ölnek bele, hogy családjuk és párjuk számára otthont és boldogságot teremtsenek. Ebben a sokoldalú szerepkörben nem ritka, hogy elfáradnak és kimerülnek, ezért olyan ajándékkal okozod a legnagyobb örömet, amiben ki tud kapcsolódni, ami kényezteti, ellazítja és feltölti. Számukra kiváló meglepetés lehet egy masszázzsal egybekötött regenerálókezelés, vagy egy ajurvédikus kényeztetés, esetleg egy DaySpa csomag, amivel egész nap lazíthat. Ha még ez sem elég, lentebb számtalan relaxációs élményajándék közül választhatsz!

Vagányabb, mint Lara Croft?

Azok a nők, akik szívesen viselik a nadrágot, vagy szimplán csak imádnak nyomozni -és rólad már mindent tudnak- azoknak is bőven van olyan meglepetés, ami megemeli az adrenalinszintjüket, és előhozza a harcos énjüket. Mindenki szeret játszani, sportolni, vagy épp az agytekervényeit edzeni egy kicsit. A szabadesést tényleg csak a legmerészebbek vállalják be, de a rejtélyes vacsorák nyomozása is rendkívüli izgalmakat ígér. Hasonló szürke állomány sport a high tech kódjátszma, amely egy másik valóságba repít át. Ha viszont az ajándék nőknek kategória alatt egy sokkal inkább valóságosabb élményre gondoltál, akkor lepd meg kutyákkal: szánhúzó husky-kkal és egy felejthetetlen, filmbe illő élménnyel!

Válassz bármilyen élményajándékot is, hidd el, nagy nap lesz a számotokra, amikor átélitek!