Ajándék férfiaknak

1. oldal

Ajándék férfiaknak

Váltsa valóra az ajándékozott álmát! A legjobb férfi élményajándékok a NagyNap.hu-n: versenyautó vezetés, paintball, lézerharc, hajós programok és még sok más! Válasszon a számtalan izgalmas lehetőség közül, vagy lepje meg egy pihentető élménnyel, és a kiválasztott férfi sosem felejti majd el élete nagy pillanatát!

Egy férfi számára talán nehezebb ajándékot kitalálni, mivel nem mindig beszélnek legmerészebb álmaikról, gyerekkori ábrándjaikról, és sokkal kevesebbet fecsegnek arról, minek is örülnének igazán. Pedig a férfiak is tele vannak beteljesületlen álmokkal, és nagyon is szeretnek játszani. Az ajándékok férfiaknak jóval merészebbek, keményebbek és adrenalin emelőbbek lehetnek, mint egy (átlag) hölgy számára. Hiszen a férfiakat nehéz lázba hozni egy szépségápolási csomaggal, de még az is előfordulhat, hogy egy páros masszázs helyett is sokkal szívesebben játszanának katonásdit az erdő mélyén, vagy hajtanának végre kényszerleszállást egy Boeing szimulátorral, és akkor a vadvízi evezésről vagy a driftről még szó sem esett.

Élménykereső

Az Ön keresése:

  • {{labelCategory.name}}

Résztvevők száma:

Ár:

  • tól ig

Élmények:

Kulcsszó:

Ajándékok óvatos duhajoknak

Persze nem lehet általánosítani, és kijelenteni, hogy minden pasi robbantgatni vagy lézerkardozni akar, netán kipróbálni a legmenőbb sportkocsik egyikét. Azok a férfiak, akik jobban kedvelik az észjátékokat, az elgondolkodtató feladványokat, esetleg a gasztronómia megszállottjai, ők is odáig lesznek az élményajándékoktól, amiket a NagyNap.hu-n fellelhet a megajándékozó és az ajándékozott.

Remek ajándék lehet férfiaknak egy nyomozószobás kaland, ami egy élő társasjáték és egyszerre többen élvezhetik az izgalmakat. Hasonló élményekből még rengeteg vár nálunk, érdemes szétnézned a szabadulószoba kínálatban is! Az izgalom, olykor rettegés, a csavaros történet, a meglepetések, és az agy fogaskerekeinek kemény meggyötrése garantált!

Eggyel kevésbé akciódús meglepetésként választhatunk vadázslest, vagy minigolfozást is, ezekre némileg még azt is rá lehet fogni, hogy a hőn szeretett férfi sportolt egy jót. Bár azért megjegyeznénk, hogy a vadleshez borvacsora is dukál. De, ha valaki nem szereti sem az elméjét, sem a testét kitenni túl sok adrenalinnak, azok igazi lazító élményajándékokat is találnak. Ilyen például a 30 perces repülős kirándulások, amik kifejezetten jó és romantikus ajándékok lehetnek, ha valaki mondjuk évfordulóra szeretné meglepni a párját. A szemet gyönyörködtető élmény egészen biztosan olyan közös program lesz, ami építi a pár kapcsolatát. Ha még ennél is lazítóbb kikapcsolódásra vágyna az a bizonyos férfi, és rá is fér, hogy csak úgy kieressze a gőzt, és leengedje a fáradt olajat, akkor irány valamelyik kényeztető fürdő, mint pl.a Törökfürdő, mely egyszerre kényeztet, ápol, regenerál és frissít. Ráadásul autentikus keleti élményben lesz része, amilyen figyelmet a szultánoknak is szenteltek hajdanán. Kell ennél nagyobb bizonyíték, hogy a szeretett pasi számunkra egy igazi felség? Vagy legalábbis ünnepnapokon.

Meglepetések az autók szerelmeseinek

Ismerjük el, kevés férfi van, aki ne örülne valamilyen motorral, vagy autóval, netán repülővel kapcsolatos ajándéknak. Ezek az élmények rendesen meg tudják dobni az ember adrenalinszintjét, és valósággal előcsalják a mélyben szunnyadó gyermeket, vagy esetleg harcost. Ha te is szeretnéd látni, hogyan változik át egy férfi a Transformers filmek főhősévé, akkor válassz neki sportkocsi vezetést a Hungaroringen, monstrebike-ozást a haverjaival, vagy egy jó vezetéstechnikai tréninget, aminek utána még külön hasznát is veheti.

Virtuális vagányok számára

Azért lássuk be, nem minden pasi szereti élesben vásárra vinni a bőrét, és valamiért sokkal inkább kedveli a virtuális valóságok kihívásait. Ebben is számos lehetőség közül válogathatunk, és még csak aggódnunk sem kell a másik testi épségéért.

Ajándék férfiaknak, akik a totális őrületet is bevállalnák

És végül, de nem utolsó sorban vannak azok az ajándékok férfiaknak, melyek akár a józan ész határait is maguk mögött hagyják, és csak a legmerészebb félistenek mernek nekivágni az effajta kalandoknak. Ha igazán legény a gáton a kedves ismerősöd, akkor küldd csatába, vagy hagyd, hogy zuhanjon és lebegjen kedvére, miközben eltorzult arccal a rokonait is felemlegeti. De ha még ennél is többet elbír, akkor mehet raftingolni, vagy elvezethet egy tankot is.

Válassz bármilyen élményajándékot is, hidd el, nagy nap lesz a számotokra, amikor átélitek!