Forma autó élményvezetés Renault versenyautóval 12 kör

79 900 Ft

Az élmény 2023. 03. 15. és 2023. 10. 31. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
2213 Monorierdő, Szárazhegyi út

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Vélemények

Soha nem kaptam ennél jobb ajándékot. Nagy köszönet páromnak, aki nagyon ismer engem. :-) Sándor - Budapest

Férjem forma-1 rajongó, ezért választottam neki ezt szülinapjára. Ennyire boldognak régen láttam. Köszönöm a NagyNapnak. Eszter - Szentendre

Az érkezés után már kezdetét is veszi a program az elméleti képzéssel (üléspozíció, kormányfogás, fékezés, kanyarodás, kanyarívek, csúszáshatár, tapadási tényezők, alul, és túlkormányozottság, illetve az alapvető vezetéselmélet felfrissítése), melyet profi instruktorok tartanak, hogy felkészítsék erre a felejthetetlen élményre és hogy a maximumot tudja kihozni magából.

Időpont egyeztetés

Az élményvezetés időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A vezetéshez min. B kategóriás jogosítvány szükséges. A megvásárolt program vouchere tartalmazza a partner elérhetőségeit. A program előre meghatározott fix hétköznapi időpontokban kerül megrendezésre.

Létszám

A voucher 1 fő élményvezetését biztosítja.

Javasolt öltözet

Az autózás speciális öltözetet nem igényel, de minden esetben az évszaktól függetlenül szükséges a hosszú felső, illetve a zárt cipő viselése. Bukósisakot és tűzállómaszkot biztosítanak a résztvevő számára.

Kísérők

A helyszín jellegét tekintve szívesen várják a rokonokat, barátokat. Számukra is biztosítva van a szórakozás, még ha nem is vehetnek részt aktívan a programban.

Időjárási körülmények

Extrém időjárási körülmények között a program elmarad, de ebben az esetben lehetőséget biztosítanak másik időpont egyeztetésére.

Egyéb információk

Kipróbálhatja és átélheti, hogy mit is érezhetnek a legendák a Formula versenyautó vezetése közben. A programon max. 190 cm magas, és max. 100 kg-os személy vehet részt.

 

Forma autó élményvezetés Renault versenyautóval 12 kör

79 900 Ft

Az élmény 2023. 03. 15. és 2023. 10. 31. között használható fel.

Hasonló élményvezetés a NagyNap.hu-n: