Keresztapa - szabadulós játék 2 fő

6 980 Ft

Az élmény 2020. 11. 28. és 2021. 11. 27. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Budapest, XIV.kerület, Zichy Géza utca

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Egy másik család tagjaiként egy ideje már beépültek a legnagyobb olasz-amerikai maffia tagjai közé, hogy lebuktassák a vezért, akit csak úgy emlegetnek: Don D'oro. A neve annyit jelent: Arany Don, amit az arany pisztolyáról kapott.
A maffiavezér a legnagyobb titokban tartja igazi nevét és a fegyverét, melyről csak a leghűségesebb követői tudnak. Kaptak egy fülest, miszerint valaki látta a bárjában egy furcsa titkos ajtón bemenni.
Az alvilági tárgyalásait mindig itt tartja, nemsokára megérkeznek vendégei a következőre, hiszen már a személyzet sincs itt! 60 percük van megtalálni a titkos átjárót és elhozni bármilyen bizonyítékot a személyazonosságáról! Ha szerencséjük van, még az ikonikus fegyverét is megtalálják! Sikeres küldetés esetén a családjuk veheti át az uralmat a város felett!

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A korhatár 12 év!

Az Élmény időtartama

A kijutás 60 percre limitált.

Létszám

A program vouchere 2 fő felejthetetlen élményét biztosítja.

Egyéb információk

Harmadik generációs szabadulószoba, ahol a legendás maffia hangulatot vegyítettük a modern technikával, azaz a játékelemek inkább izgalmas és furfangos elektronikára, mintsem kulcsos zárakra és lakatokra épülnek!

 

Keresztapa - szabadulós játék 2 fő

6 980 Ft

Az élmény 2020. 11. 28. és 2021. 11. 27. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: