Élményfestés-Boldogság!

12 000 Ft

Az élmény 2024. 05. 19. és 2025. 05. 18. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 30 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

Gyere el hozzánk, ha szeretnél kikapcsolódni! Hagyd magad mögött a rohanó világot és éld át az alkotás örömét! Azt gondolod, hogy nem tudsz festeni? Mi előcsalogatjuk a benned rejlő művészt. A képeket előrajzoljuk neked és lépésről lépésre festjük meg. Különböző technikákat alkalmazunk. Kis létszámú foglalkozásokat tartunk, hogy megfelelő figyelmet és segítséget tudjunk nyújtani, miközben a saját kreativitásod kerül előtérbe. A festéshez minden eszközt biztosítunk, vendégeinket kávéval és ropogtatnivalóval kínáljuk meg. A festés családias, baráti, felszabadult hangulatban telik, miközben vidám képeket készítünk. Garantáljuk, hogy egy sikerélménnyel és egy gyönyörű alkotással térsz haza minden résztvevő.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A festéshez nincs szükséged előképzésre. A festményt előrajzoljuk, így segítjük az alkotások elkészítését. A helyszínen minden szükséges eszközt biztosítunk. Kis létszámú foglalkozásokat tartunk. Kávéval, ropogtatnivalókkal és üdítővel várjuk a festeni vágyókat. Az autóval érkezők az udvarban ingyen parkolhatnak.

Az Élmény időtartama

A program időtartama 3 óra.

Létszám

A voucher 1 fő részvételét tartalmazza.

Javasolt öltözet

Kényelmes, utcai öltözet javasolt, kötényt biztosítunk.

 

Élményfestés-Boldogság!

12 000 Ft

Az élmény 2024. 05. 19. és 2025. 05. 18. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: