Ajándék pároknak

1. oldal

Ajándék pároknak

Egy nagy csokor rózsa vagy bármilyen kedvenc virág, egy hőn vágyott drága ékszer, mozijegy, ezek mind szép és klasszikus ajándékok, de mindenki szinte ugyanezt kapja a párjától. Van, akinél beválnak a klisék, de van, aki szereti, ha a párja valamilyen kreatívabb megoldáshoz folyamodik. Ha valami személyesebbel és emlékezetesebbel szeretnéd szerelmedet meglepni, vagy már ellőtted az összes felsorolt szokványos ötletet, akkor válogass és vásárolj NagyNap.hu élményt! Egy életre szóló élményajándék sosem kerülhet a fiók mélyére, vagy a polc tetejére – az mindig velünk marad! Kínálatunkban mindenki talál megfelelőt, hiszen a romantikustól kezdve, a kalandoson át, a legextrémebb programokig tart a választék!

Élménykereső

Az Ön keresése:

  • {{labelCategory.name}}

Résztvevők száma:

Ár:

  • tól ig

Élmények:

Kulcsszó:

Kalandozzatok a rejtélyek világában!

A romantikus programok mindig tuti választásnak bizonyulnak, de vannak azok a bizonyos agytorna helyzetek, amikor szükség van a logikára, a stratégiára, a nyomozásra, a dolgok mögé látásra, és mindezek együtt teljesen felpörgetik a hangulatot. A játék hevében a legtöbb ember levetkőzi a gátlásait, és vidáman, önfeledten szórakozik, amihez kell, hogy tétje legyen a dolognak. Az ilyen igazi elme kihívások egyszerre spanolják és fárasztják az embert, amit ha a párjával élhet át, akkor különösen izgalmas lesz a végkifejlet. Vajon együtt, közös erővel juttok el a megoldáshoz? Vagy netán valakinek az akarata kell, hogy érvényesüljön, ha “túl akarjátok élni” a kihívást? A nyomozós és szabadulós játékok nemcsak azért érdekesek, mert jól szórakozunk és izgalmat adnak, hanem mert a kapcsolatotok dinamikájáról is sok mindent elárulnak. Felérnek akár egy pár-ismereti tréninggel is. Ezért mindenkinek ajánljuk, hogy bátran vágjon bele, és válasszon többféle exkluzív rejtélyes nyomozós vacsora közül, detektív sztorit szabadtéri nyomozással vagy szabaduló szobát számos tematikában.

Kreatív ajándék pároknak

A páros ajándékok közül választhatsz olyat is, aminek középpontjában a kreativitás, a művészi élmény és a szórakozás áll. A 8D moziélmény, a páros mozirandi, a jegyes fotózás hajókázással egybekötve, vagy éppen a páros műtermi fotózás mind-mind különleges távlatokat nyitnak, és a fotózások alkalmával még tárgyi emlékeket is kaptok majd, hiszen ott lesznek a közös képek. A képek, filmek olyan csemegék, amiket mindenki szeret nézegetni és átélni, így kiváló meglepetések lehetnek a könnyed szórakozásra vágyóknak.

Földön, vízen, levegőben

Ha igazán felejthetetlen, akár extrém élményt ajándékoznál, akkor ideje elrugaszkodnod a hétköznapok talajáról - szó szerint is. A földi, légi és vízi járművek egész flottája áll a rendelkezésetekre, hogy olyan programokban legyen részetek, amit soha, de soha nem fogtok elfelejteni. Vérmérséklettől függően, ez lehet akár lightos és kissé romantikus tandembiciklizés illetve hőlégballonozás, de elmehettek a teljes őrületig is egy páros, magán raftinggal Szlovéniában.
És, hogy mi fér még rá erre a széles skálára?
A romantika jegyében részt vehettek többféle sétarepülésen különböző városok, vagy a Balaton felett, bérelhettek lakóautót két napra és felfedezhetitek a világot, nézhettek várost limuzinból, vitorlázhattok, vagy magasabb fokozatra váltva motorcsónakozhattok is. Adrenalin függő pároknak tökéletes választás a tandem siklóernyőzés, valamelyik eszement quad-kaland, de gokartozhattok is, vagy benevezhettek egy Forma-1-es kalandra.

Ízek, imák, szerelmek

Azoknak, akik imádnak együtt enni és lenni a szerelmükkel, a legalkalmasabb élményprogramok a különböző gasztronómiai lehetőségek. Igazán fenséges ajándék pároknak egy borvacsora, amit akár wellnesszel is összeköthettek, kicsit viccesebb kaland a páros pálinkatúra, de olyan extra izgalmakat is átélhettek, mint a vadászlessel és erdei programokkal átszőtt gasztro-hétvége. Tényleg csak a képzeletetek szabhat határt, mert mi mindenféle élményajándékot kieszeltünk, aminek kapcsán terülj-terülj asztalkám és szerelmes percek, órák, napok várnak rátok Document

Válassz bármilyen élményajándékot is, hidd el, nagy nap lesz a számotokra, amikor átélitek!