Autós-motoros élmények

1. oldal

Élményvezetés

Válassz a fantasztikus autós-motoros élmények közül. Olyan különlegességekkel lepheted meg az autók szerelmeseit, mint a versenyautó-vezetés, vagy az utasautóztatás, ahol profi pilóták mellett tapasztalható meg, hogy miképpen húz a több száz lóerő. De választhatsz igazán különleges quad és rally autós élményt is a terepimádóknak. Nézz körül a számtalan különleges autós-motoros élményünk között!

Élménykereső

Az Ön keresése:

  • {{labelCategory.name}}

Résztvevők száma:

Ár:

  • tól ig

Élmények:

Kulcsszó:

Gokartozás bent és kint

A gokartot kedvelők több pályán is hódolhatnak szenvedélyüknek, hiszen az élményprogramok között találsz bel- és kültéri lehetőséget is. Ha valaki kerülné a gokartozásra jellemző zajt, az orrfacsaró szagokat és nyugodtabb környezetre vágyik, akkor érdemes kipróbálnia az elektromos gokartot! Így a gokartozás kikapcsolódás, verseny, szórakozás, nyomaték és lendület, méghozzá tiszta, igényes környezetben! svájci gyártású, Audi designerek által megálmodott karbonvázas szupergyors és szuperkönnyű elektromos autók 4 különböző sebességfokozata lehetővé teszi, hogy ezentúl a pasik mellett a nők és a gyerekek is ugyan akkora hévvel vethessék bele magukat az élményvezetésbe.
Akik maradnának a jól megszokott gokartok mellett, de mindezt exkluzív környezetben próbálnák ki, őket várja a Hungaroring Motorizációs Központ területén belül, a versenypálya közepén található gokartpálya. A köridőket a résztvevők a futam közben a pályán kihelyezett LED kijelzőn követhetik, melyekről a program végén nyomtatott összesítést kapnak. Az összes gokart rendelkezik bukókerettel, fejtámlával és a már versenyautókból ismert 4 pontos biztonsági övvel is.

Vezetéstechnikai tréningek

Az élményvezetés ezen formájánál remekül tesztelhetjük tudásunkat, akkor is, ha már évek óta vezetünk valamilyen autót. Persze azoknak is kiváló ajándék, akik még csak most teszik le a jogsit, hiszen itt kontrollált körülmények között sajátíthatják el a vezetés csínyját-binyját.
A vezetéstechnikai tréningek alkalmával egy instruktor van a segítségünkre, akivel először elméletben beszélik át a lehetséges technikai vészhelyzeteket, megcsúszást, kipörgést, majd ezt a tesztpályán szimulálva is átélheti a vezető. A tréningek során megszerzett tudás és tapasztalat nemcsak önbizalmat ad bármelyik autósnak, hanem gyakorlatot is, hogy egy esetleges élethelyzetben elkerülje a balesetet.

F1 versenyautó vezetés a formula szerelmeseinek

A Forma-1 rajongóknak már nem kell csak a tévére és a lelátóra korlátozniuk az élményeket, hiszen igazi F1-es autók vezetésére van lehetőség, többféle pályán is. Az őrületes élményvezetés biztonságát profi csapat felügyeli, a vezetés alatt végig összeköttetésben van a vezető a csapattal, a bukósisakban elhelyezett mikrofon segítségével. Mielőtt sor kerül a vezetési élményre, a szerencsés részt vesz egy elméleti oktatáson, ahol felkészítik a várható szituációkra, valamint a vezetés során is folyamatos instrukciókkal és tanácsokkal látják el. Garantáltan életre szóló élmény, hisz az autók gyorsulása 0-100/óra: 3,5 másodperc!

Monster truck - a durva élményvezetés

Egy különleges csemege az élményvezetések között. A 250 lóerővel rendelkező gépszörny nemcsak teljesítményével, hanem méretével is tekintélyt parancsol. Közel 4 méter magas, több mint 3 méter hosszúságú és nem kevesebb, mint 3 tonnát nyom. A közel fél órás vezetés nem csak a sofőrnek nyújt élményt; a monster truck platójára felkapaszkodhatnak a barátok, a családtagok is néhány kör erejéig.

Versenyautó szimulátor

Ha valaki még nem elég bátor, hogy igazi volán mögé üljön, esetleg nincs jogosítványa, az komplex élményt élhet át egy szimulátoros élményvezetésen. Több mint száz pályából, és több mint húszféle járműből lehet választani a program során. A pályák is, és az autók is az igaziak megszólalásig tökéletes hasonmásai, a saját biztonságunkért pedig egyáltalán nem kell aggódnunk.