Valentin-napi ajándékok

1. oldal

Valentin-napi ajándék

Lepd meg párodat /nem csak/ Valentin-napon élménnyel! Ajándékozz pároknak szóló élményt kedvesednek a szerelmesek napjára - vagy bármilyen más alkalomból is. Hiszen az igazi ajándék nem mindig kézzelfogható, a közös pillanatok és kalandok különlegessé tehetik a kapcsolatot. Válassz ajándék szakértőink által kifejezetten pároknak szóló Valentin-napi élményajándékaink közül!

A Valentin-nap a legtöbb pár életében egy kiemelt esemény, akkor is, ha a mindennapok során is kifejezik egymás iránt érzett rajongásukat, és akkor is, ha az évfordulójukat is nagybetűkkel vésik be a naptárba. A Valentin-nap mégis különleges, hiszen a többi párral együtt ünnepelhetjük a szerelem és szeretet erejét, bárhol is éljünk a világon. Ajándék ötleteink természetesen nemcsak Valentin-napon jelentenek kiváló választás a pároknak, hanem bármikor nagyszerű és egyedi meglepetésként szolgálnak, ha kedvesünket szeretnénk meglepni.

Élménykereső

Az Ön keresése:

  • {{labelCategory.name}}

Résztvevők száma:

Ár:

  • tól ig

Élmények:

Kulcsszó:

Romantikus Bálint-napi élmények

A szerelmesek ünnepén azok is vágynak a romantikára, akik egyébként nem feltétlenül romantikus alkatok. Ilyenkor kinyílváníthatjuk érzékenységünket, törődésünket a párunk felé, és kicsit persze direkt is levehetjük a lábáról őt némi romantikával.
A romantikus programok egész tárháza áll rendelkezésre, amik közben a párok együtt élhetik át a csodás élményeket, és újabb különleges emlékekkel gazdagodhat a kapcsolatuk.
Egy kényeztető spa-csomag vagy páros masszázs azoknak jó választás, akik szeretnek ellazultan pihenni, és a relaxáció után csak egymásra figyelni, esetleg bekuckózni egy wellness szállóban.
A romantika jegyében kitűnő lehet a borvacsora, vagy gasztrocsomag, aminek keretében meg is szállhatunk egy pincészet közeli hotelben, vagy vendégházban

Az utazás szerelmeseinek

A Valentin-napi ajándékok között több olyan lehetőség van, amely utazáshoz vagy járműhöz kötődő. Akik szeretnek felkerekedni, azok választhatnak külföldi repülőutat városnézéssel, de akár romantikus sétarepülést is a főváros, vagy más magyarországi táj felett.
A hőlégballonozás és a siklóernyőzés is olyan programok, amelyeket sosem fogtok elfelejteni.
Ha a szerelem nem az égben teljesedik ki, mert inkább víz pártiak vagytok, akkor vitorlás kirándulást is választhattok, de ha ennél sokkal merészebbek vagytok, akkor jöhet a vadvízi evezés is.
Az adrenalin kedvelő párok ezen kívül nagyszerűen ki tudnak kapcsolódni egy közös quadozással, gokartozással vagy versenyautó vezetéssel.

Kreatív ajándékok Valentin-napra

Bár az élményprogramok egyike sem hétköznapi, vannak, amelyek kimondottan ötletesek, kreatívak, és kimondottan a művészlelkeknek valók, vagy olyanoknak, akik az elméjüket szeretnék megdolgoztatni az izmaik helyett. A páros mozibérlés, a közös fotósorozat készítése remek alternatívák lehetnek erre, csakúgy, mint egy szabadulószoba vagy élő társasjáték, melyben nyomozhattok, akár Sherlock és Watson. Ha kicsit még őrültebbek vagytok, jöhet egy bunker látogatás vagy a szabadesés szimulátor, esetleg megküzdhettek egymással lézerkardokkal - így biztosan nem marad vitás helyzet a kapcsolatotokban.

Válassz bármilyen élményajándékot is, hidd el, nagy nap lesz a számotokra, amikor átélitek!