Ajándék évfordulóra

1. oldal

Évfordulós ajándék

A virág és az ékszer természetesen mind nagyon szép ajándékok, de jórészt mindenki ugyanezt kapja a párjától. Mi a teendőd, ha valami személyesebbet, valami emlékezetesebbet szeretnél a párodnak? Vagy már ellőtted az összes ötletet, és nem jut eszedbe más - ráadásul az idő is szorít? Vásárolj NagyNap.hu élményt és garantáltan örömet okoz és emlékezetes marad az évforduló!

Lehet az egy-, öt-, vagy tízéves évforduló, meg kell ünnepelni, hiszen bármennyi ideje is vagytok együtt, az azt igazolja, hogy nem véletlenül választottátok egymást. Az évfordulós ajándék éppen ezért legyen kreatív, legyen meglepő vagy meghökkentő, akár könnyeket előcsalogató, és szóljon mindenképpen kettőtökről. Persze meglepheted vele szüleidet is, vagy egy baráti párt. Az oldalunkon olyan élményajándékokat válogattunk össze évfordulókra, amelyek nem okoznak majd csalódást, sem annak, aki kapja, sem annak, aki adja! És még segítséget is adunk, mi alapján válaszd ki a megfelelőt!

Élménykereső

Az Ön keresése:

  • {{labelCategory.name}}

Résztvevők száma:

Ár:

  • tól ig

Élmények:

Kulcsszó:

Romantika a köbön

Ha évfordulós ajándékról van szó, a legtöbbeknek a romantika ugrik be, és jól is van ez így. Lehetsz akár férfi, akár nő, a párod biztosan nem lepődik meg, ha az évfordulóra olyasmit kap, ami méginkább felértékeli az együtt töltött időt, és egy kicsit meg is édesíti. A romantika sajnos a hétköznapokban már kevésbé van jelen, ezért is fontos, hogy ilyen alkalmakkor visszacsempésszük az életünkbe. Válogatásunkból kiderül majd gyorsan, hogy attól, hogy valami romantikus, még nem biztos, hogy elcsépelt, vagy unalmas!
Szeretnéd összekötni az évfordulót egy kis kényeztetéssel és ellazulással? Akkor a páros Day Spa csomagokat nektek találták ki. Prémium illatok, kényeztetés és pihenés. A folytatás pedig már rátok van bízva. Viszont ha szeretnél elutazni és egy mesebeli helyen eltölteni pár napot a pároddal, akkor a legjobb évfordulós ajándék lehet pl. az Őrség szívében található vendégház, ami csodálatos három napra invitál titeket.
Egy másik utazós ajándék lehet a négynapos erdei kikapcsolódás, vadlessel és borvacsorával. Garantáltan nem mindennapi élmény. Ezt kifejezetten ajánljuk akkor is, ha szüleidet szeretnéd megajándékozn.
Hogyha a bor helyett a pálinkára esküsztök, akkor viszont irány egy pálinkatúra, pl. a Dunakanyarban!
Ám, ha maradnál városon belül, akkor is olyan meglepetést adhatsz, ami tényleg maga a nagybetűs romantika! Ha nappal szeretnéd látni, ahogy szemeibe könny szökik, vidd el egy romantikus sétarepülésre egy szív alakú hőlégballonnal! Ha pedig éjjel szeretnéd, hogy meghatódjon, gyönyörködjetek együtt Budapest fényeiben a város feletti sétarepülésen.
Összebújós típus vagytok, akik jobban szeretik a meghitt pillanatokat, amikor senki más nem figyel rátok? Különleges élményben lehet részetek, ha a kétszemélyes mozizással leped meg a partnered! Ideje feleleveníteni az első mozis randik élményét!

Elég a romantikából?

Előfordulhat, hogy éppen eleget romantikáztok otthon, vagy egyáltalán nem vagytok ilyen alkatok, és szívesebben másztok hegyet, vagy ugrotok a mélybe. Szerencsére számos pörgös évfordulós ajándék is van, azoknak, akik extrém módon képzelik el az ünneplést.
Lentebb rengeteg programot találsz, de kifejezetten ajánljuk a qaudozást, a vadvízi hétvégét, a motorcsónakozást, vagy, ha inkább agyban vagytok nagyok, akkor valamelyik extrém szabadulós játékunkat vagy egy rejtélyes vacsorát, ami egy élőszereplős társasjáték!

Ha nagyon nem tudsz dönteni, akkor válassz páros élményajándék csomagot, amibe összeszedtünk nektek remek lehetőségeket, többféle stílusban, és a párodnak csak ki kell választania azt, melyikre menne a legszívesebben!

Válassz bármilyen élményajándékot is, hidd el, nagy nap lesz a számotokra, amikor átélitek!