Interaktív vasútmodell kiállítás kulisszák mögötti túrával 4 fő

15 200 Ft

Az élmény 2018. 09. 24. és 2019. 09. 23. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Budapest, VI. kerület, Andrássy út

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

A kiállítás egy hatalmas, gyönyörűen kidolgozott és részletgazdag, folyamatos mozgásban lévő terepasztal, amin Magyarország, Ausztria és Németország tájai, egyes nevezetességei kb. százszoros kicsinyítésben elevenednek meg. Interaktív képernyőkön mutatják be az egyes nevezetességek eredeti fotóit. Össze lehet hasonlítani, mit valósítottak meg kicsiben. Itt-ott be lehet avatkozni az asztalon zajló forgalomba, eseményeket, mozgásokat, hang- és fényhatásokat lehet életre kelteni. Szakavatott tárlatvezetők kíséretében megismerheti a kiállítás garantált izgalmakat ígérő rejtett titkait.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A partner elérhetőségeit a megvásárolt program vouchere tartalmazza. A terepasztalok miatt szűk a hely, ezért a kulisszák mögötti túrán kerekesszékkel, babakocsival nem lehet részt venni.

Az Élmény időtartama

A kiállítás megtekintése nincs időben korlátozva, a kulisszák mögötti túra 40 perces.

Létszám

A voucher 4 fő részvételét tartalmazza.

Javasolt öltözet

Kényelmes utcai viselet javasolt.

Időjárási körülmények

A program zárt térben zajlik, ezért az időjárás nem befolyásolja azt.

Egyéb információk

A legkisebb látogatókra külön is odafigyelnek. A kiállítás játszóházában a korosztálynak megfelelő építő-alkotó tevékenységre várják a kicsiket. Eközben a felnőttek a lebilincselő élmények hatását a kávéházban pihenhetik ki.

A kulisszák mögötti túra

Kihagyhatatlan, mert megismerkedhet a rejtett pályaudvarok titkaival. A vezérlőterem szakemberei az irányítástechnika minden trükkjéről lerántják a leplet. A terepasztalok másik oldaláról teljesen új perspektíva tárul fel, és kizárólag a kulisszák mögött látható témákkal is találkozhat.
A hatalmas monitorfallal ellátott vezérlőterem egy önálló látványelem. Itt a technika iránt érdeklődők az egész látványosság üzemeltetését testközelből nézhetik meg.

Elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

Interaktív vasútmodell kiállítás kulisszák mögötti túrával 4 fő

15 200 Ft

Az élmény 2018. 09. 24. és 2019. 09. 23. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: