Tereplovaglás a Mátrában - Pegazus túra 1 fő

14 990 Ft

Az élmény 2019. 10. 17. és 2020. 10. 16. között használható fel.

  • 100%-ig garantált élmények
  • Érvényes 12 hónapig
  • Díjmentesen cserélhető
  • 60 napig visszatéríthető

 

Az élmény helyszíne:
Mátrafüred buszvégállomás

Vélemények

Rendszeresen lovaglok, de ezen a területen még nem jártam. Köszönöm a házigazdáknak a remek hangulatot és a szakszerűen felkészített lovat. Legközelebb a családommal fokok jönni, hogy ők is lássák ezt a gyönyörű vidéket. Tamás – Budapest

Imádom a lovakat és NAGYON örültem, hogy szülinapomra ezt a csodás ajándékot kaptam. Soha sem fogom elfelejteni..... Edina – Balatonfüred

Papír voucher elegáns borítékban

Papír voucher elegáns borítékban
(A vouchereken nem szerepel a program ára és a megajándékozott neve)

A túrán ló és lovasa a legnagyobb nyugalomban, csak a természet rezdüléseire figyelve halad egy olyan területen, amely az újjászületés csodája.
A 1,5 órás túra Abasárról indul a mostani bánya rekultivációs területére. A természetnek visszaadott hajdani bányaterületet ma már a madarak, a rágcsálók, rovarok és a telepített, de már burjánzó növényzet uralja.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

A túrák hétvégente 10 órakor indulnak. A túrát (közép)haladó lovasoknak ajánlják, mert középnehéz és nehéz terepen, gyakorlottságot kívánó ösvényekre viszik a túra résztvevőit.

Az Élmény időtartama

A program időtartama 1,5 óra.

Létszám

A voucher 1 fő részvételét tartalmazza. Az exkluzív programra 2 főben maximálják a létszámot, de a túrát már 1 fő esetén is elindítják.

Időjárási körülmények

A program rossz idő esetén elmaradhat, ezért érdemes ez ügyben a szolgáltató partnerrel előzetesen egyeztetni.

Egyéb információk

A program helyszínén a szolgáltatónak 999 Ft/fő/nap Erdőhasználati és balesetbiztosítási díjat kell készpénzben kiegyenlíteni. Ezen biztosítás árát a voucher nem tartalmazza.

Elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

Tereplovaglás a Mátrában - Pegazus túra 1 fő

14 990 Ft

Az élmény 2019. 10. 17. és 2020. 10. 16. között használható fel.

Hasonló pihentető élmények a NagyNap.hu-n: